Horoskop za 9. septembar: Bikovi ludi od ljubomore, Lavovi treba da obrate pažnju na važnu stvar, a njih čeka preokret

Saznajte šta vam horoskop za 9. septembar 2024. godine dobosi na svim poljima.

Horoskop
Autor:
Horoskop za 9. septembar: Bikovi ludi od ljubomore, Lavovi treba da obrate pažnju na važnu stvar, a njih čeka preokret
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Ovnove bi tokom ovog ponedeljka mogao da očekuje malo sporiji start bilo po pitanju pojačanog angažovanja, bilo po pitanju pokretanja nekih novih ideja. Vodite računa o finansijama, mogući su neplanirani troškovi.

Ljubav: Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrešavanjem.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Naglašena je impulsivnost i ishitrenost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što može biti potpuno kontraproduktivno.

Ljubav: Potrebno je da date malo više slobode osobi do koje vam je stalo, smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Naporna sedmica je pred Blizancima, posebno kada su u pitanju formalnosti, zakonske procedure, pa ćete nek stvari morati da radite bukvalno ispočetka.

Ljubav: Zauzeti Blizanci i dalje treba da se trude da pronađu zajednički jezik sa svojim partnerima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Budite otvoreni za promene u dosadašnjem načinu rada, jer vas očekuju neke nepovoljne informacije.

Ljubav: Trebalo bi da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu, u suprotnom su mogući ljubomorni komentari sa druge strane.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Lavovi, tokom ove sedmice trebalo bi da vodite računa o svakom detalju, sitnici, jer postoji mogućnost za greške i propuste.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Moguć je ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje: Iscrpljenost.

Devica

Posao: Nije najpovoljniji period za ozbiljnija profesionalna angažovanja, najbolje bi bilo da se ako je moguće držite svakodnevnih aktivnosti i završavate ono što ste već započeli u prethodnom period.

Ljubav: Treba da u vaše odnose unesete više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignete sve na jedan još viši i bolji nivo. Probajte još koliko danas, nećete se pokajati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Sedmica pred većinom Vaga biće obeležena lošim međuljudskim odnosima i otežanom komunikacijom. Moraćete da upotrebite sve svoje diplomatske veštine.

Ljubav: Pokušajte da ljubomorne komentare zadržite za sebe, ukoliko ne želite da i sebi i voljenoj osobi zakomplikujete život.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Škorpije, iznenadni pritisci mogu vam poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Ljubav: Može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom već imate kontakt.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Strelac

Posao: Povoljan dan na polju posla očekuje Strelčeve. Tenzije su splasle i možete očekivati nešto opušteniji pristup svakodnevnim obavezama.

Ljubav: Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovaj period da ga još više unapredite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Jarčeva ovog ponedeljka. Možete očekivati nove poslovne ponude, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje.

Ljubav: Možda nećete biti zadovoljni kako se partner ponaša prema vama. Strpljivo pokušajte da saznate o čemu je reč.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažovanja za većinu tipičnih Vodolija. Savet je samo da izbegnete impulsivne odluke i reakcije.

Ljubav: Moguće sasvim novo poznanstvo sa dosta mlađom intrigantnom osobom, povezanom na neki način sa vašim poslovnim okruženjem.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Ribe

Posao: Ribama nije preporučljivo da prvi radni dan u sedmici započnu lošom komunikacijom, jer ma koliko vi bili u pravu nećete ništa pozitivno postići.

Ljubav: Osećaj da ste u raskoraku sa dragom osobom, mogao bi da vas navede na razmišljanje o preispitivanju nekih sopstvenih stavova.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs