Horoskop za 8. septembar: Ovna čeka bitna promena, Vaga postaje sve uspešnija, oni će imati susret s misterioznom osobom

Astrolozi savetuju da se dobro odmorite u napunite baterije, jer tokom nedelje će se dešavati svašta i na poslovnom i na privatnom planu mnogim znacima.

Horoskop
Autor:
Horoskop za 8. septembar: Ovna čeka bitna promena, Vaga postaje sve uspešnija, oni će imati susret s misterioznom osobom
Foto: / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovan

Posao: Prosečan i relativno miran dan Ovnovima može makar malo prekinuti duži poslovni razgovor, koji nagoveštava bitne promene u periodu koji sledi.

Ljubav: Još jedan dobar dan u sferi ljubavi, imaće svi predstavnici ovog znaka koji žele da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Veoma je važno da ste dobro iskoristili dane vikenda za punjenje radnih baterija, jer vas i početkom sledeće sedmice čekaju velike poslovne obaveze.

Ljubav: Vrlo je verovatno da od druge strane dobijete predlog kako da korigujete neke sitnice, na obostrano zadovoljstvo..

Zdravlje: Moguće oscilacije pritiska.

Blizanci

Posao: Možda ste malo umorniji nego što ste želeli da budete drugog dana vikenda, ali ipak sa optimizmom očekujete sledeću radnu sedmcu.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija najoblje ćete rešiti strpljenjem i razgovorom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Žena, Devojka, Stres, Umor
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Rakovi bi danas trebalo da iskoriste dan da predahnu od svih obaveza i eventualno se pozabave svojim omiljenim hobijem.

Ljubav: Vrlo povojan dan je za sve vrste inicijativa i razgovora na polju ljubavnih relacija. Budite iskreni i otvoreni za sve opcije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade i visoke temperature.

Francuska, Sir, uživanje, Društvo
foto: Shutterstock

Lav

Posao: Iako raspoloženje tokom ovog dana možda neće biti na optimalnom lavovskom nivou, situacija bi trebalo da se poboljša čim se posvetite konkretnim profesionalnim obavezama.

Ljubav: Lepe trenutke mogli biste da provedete u nekom zajedniičkom izlasku, ili druženju sa dragim prijateljima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Ovaj dan Devicama donosi potrebu za korekcijom prvobitnih planova, ali to nikako ne treba da vas suviše zabrine, važno je da iz svega izvučete dobru pouku.

Ljubav: Opuštena komunikacija i prijatan razgovor sa novom simpatijom izvestan su scenario za ovaj dan.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Ljubav, Flert, Dečko, Devojka, Par, Srećni, Osmeh, Leto
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Ukoliko nameravate da se posvetite usavršavanju nekih veština i nadogradite sopstveno znanje, evo prilike da na tome tokom ovog dana i poradite.

Ljubav: Nemojte se danas baviti suvišnim pitanjima i detaljisanjem, tako samo možete bez potrebe opteretiti vašu voljenu osobu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Iskoristite dovoljno vremena za odmor ukoliko je moguće, ali i razmislite o zaostalim sitnicama i obavezama koje biste trebali da finalizujete, pre nego što otpočnete novi radni ciklus.

Ljubav: Stara simpatija ili osoba iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi danas najviše da vam okupira misli, a i srce.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Posvetite se danas interesovanjima koja vam čine zadovoljstvo i gde biste mogli da se dodatno usavršite. Očekuje vas i par povoljnih informacija u vezi narednih poslovnih obaveza.

Ljubav: Odličan dan je da se posvetite dragoj osobi i uživate u uzajamnoj pažnji i razumevanju. Moguće je da vas čeka i neko fino iznenađenje, poklončić.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Većina najtipičnijih predstavnika ovog astrološkog znaka spremno očekuje početak naredne radne sedmice.

Ljubav: Miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu da se posvetite uživanju u prijatnom društvu drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vodolije posvete detaljima vezanim za razvoj nove ideje koja se već neko vreme vrti u vašoj glavi. Dobar je dan i za finansijske transakcije.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo moglo bi da vas zadesi u krugu prijatelja ili poznanika. Budite pripravni da adekvatno odreagujete.

Zdravlje: Fizička aktivnost neće vam nikako škoditi.

Ribe

Posao: Budite fleksibilni ako tokom dana dođe do malih promena u vašem rasporedu. Ipak, očekuju vas pozitivne povratne informacije od nekog od saradnika.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo najbolje ćete rešiti realnijim sagledavanjem aktuelne situacije, a pomogao bi vam i iskren prijateljski savet.

Zdravlje: Sklonost infekcijama je naglašena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs