Horoskop za 7. avgust: Škorpija dobija priliku za flert, unapređenje čeka njih, a sve od ruke ide Strelčevima

Dnevni horoskop za 7. avgust kaže kako će Bikovi dožitevi procvat, dok novac čeka samo jedan znak

Horoskop
Autor:
Horoskop za 7. avgust: Škorpija dobija priliku za flert, unapređenje čeka njih, a sve od ruke ide Strelčevima
Horoskop za 7. avgust 2024. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema potrebe za žurbom, ali je važno da kontrolišete saradnike koji su direktno povezani sa finansijama. Proverite najvažnije dokumente nekoliko puta, a ukoliko je neophodno, potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Opuštena atmosfera i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez prema novoj simpatiji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se tekućim obavezama kojih inače imate dovoljno i pazite da negde ne napravite previd, grešku.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pod znakom pitanja može biti sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi izvori finansija ili neki papir.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim finim poklonom, sitnicom, budite veseli i šarmantni, ugađajte jedno drugom i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan da tipični Rakovi pokreću neke nove inicijative, zadržite se na tekućim obavezama,vodite računa o sitnim detaljima, kako biste izbegli propuste, a biće povoljnijih prilika u narednom periodu.

Ljubav: Pažnja i razumevanje drage osobe znače vam mnogo. Uzvratite na isti način i uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Izvesno usporavanje je moguće danas na vašem poslovnom planu, pa je savet da ne brzate sa odlukama i potrudite se da se što manje nervirate. Vodite računa o finansijama, izbegavajte bespotrebne kupovine.

Ljubav: Opušten dan bez nekih značajnijih promena očekuje vas na ljubavnom planu. Razgovarajte, družite se sa prijateljima, izađite na neko lepo mesto.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, izbegavajte gazirane napitke.

Devica

Posao: Vi izbijate u prvi plan kada je posao u pitanju, ali ako to nije neophodno nije naodmet da se malo povučete jer vas nadređeni mogu sabotirati.

Ljubav: Ponašanje partnera moglo bi da vas iznenadi neprijatno, strpljivo pokušajte da saznate o čemu je reč ako je moguće bez kritika za svaku sitnicu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Bavite se dugoročnijim planovima i uvođenjem nekih noviteta u poslovni process, ali ne pre nego što završite sve što je zaostalo.

Ljubav: Bilo bi dobro da sve ono što vas brine i opterećuje podelite zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Škorpija

Posao: Biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora danas da organizujete najpre sebe, a zatim i sve oko vas. Ne oslanjajte se previše na nečiju pomoć.

Ljubav: Ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da se opustite i uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Trebaće vam i danas strpljenja u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima. Proveravajte i sebe i druge kada su informacije u pitanju.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu promenljivo raspoloženje, pokušajte da smirite tenzije i potrudite se da sa vaše strane sve bude korektno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Nije povoljan trenutak za pokretanje nekih novih ideja i projekata, pozabavite se aktuelnim obavezama i budite strpljivi biće prilika da se dokažete. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne.

Ljubav: Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim bespotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. Prijao bi vam neki zajednički izlazak.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodolija

Posao: Moguće su inovacije u procesu rada i budite maksimalno uključeni u sve tokove, a sva komunikacija će vas i mentalno i fizički dosta iscrpeti.

Ljubav: Vrlo lep dan je da svojoj dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Pokušajte da usaglasite očekivanja i mogućnosti i pripazite da ne napravite propuste u razmeni informacija.

Ljubav: Nema razloga da se plašite direktnog i konkretnog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan ni da donosite neke bitne odluke.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs