Mlad mesec u Lavu njima donosi finansijsku injekciju: Novčanice će se samo lepiti za njih, neće znati šta će sa parama

Finansijsku dobit očekuju neki znakovi, ovo je pravo vreme za bogaćenje

Horoskop
21:09h Autor:
Mlad mesec u Lavu njima donosi finansijsku injekciju: Novčanice će se samo lepiti za njih, neće znati šta će sa parama
Foto: Samuel Corum / Getty images / Profimedia

Početak avgusta ove godine obiluje astrološkim dešavanjima. Danas, 4. avgusta, mlad Mesec će se pojaviti u Lavu, a već 5. avgusta započeće retrogradni Merkur. Ova nebeska kombinacija donosi promene koje mogu biti i pozitivne i negativne za sve horoskopske znakove, ali će nekima doneti posebno prijatne finansijske iznenađenja.

Period oko 4. i 5. avgusta, kao i nekoliko dana nakon toga, mogao bi iznenada da donese materijalno blagostanje za tri znaka, možda čak i neočekivano. Ovaj mlad Mesec u Lavu obećava finansijski uspeh Ovnovima, Rakovima i Lavovima.

Astrolozi preporučuju da 4. avgust ne provedete u mirovanju. Umesto toga, budite aktivni i posvetite se radu kako biste privukli energiju bogatstva i napretka.

žena, Bogata žena, crnka
foto: Shuterstock

Ovan

Ovo je period kada će Ovnovi započeti nekoliko obećavajućih projekta odjednom, a povećane finansije će vrlo brzo doći kao zaslužena nagrada za to. Takođe, preko nekih novih poznanstava možete doći do profita, a očekujte i lepe, nenadane i vrlo velikodušne poklone u narednim danima.

žena, Bogata žena, Crna Kosa
foto: Shutterstock

Rak

Ovo su dani kada postoji velika šansa da vam na pamet padnu sjajne, izrazito obećavajuće ideje. To su one ideje koje imaju moć da vam promene mesec ili godinu i koje mogu doneti velike finansijske rezultate. Rakove čeka i prijatno novčano iznenađenje, a iznos nikako neće biti beznačajan. Štaviše, para će u ovom periodu toliko, da ćete čak uspeti i da nešto izdvojite sa strane ili priuštite sebi neki luksuz.

Novac, Devojka, šešir
foto: Shuterstock

Lav

Ne može se reći da će Lav imati sreću na svim poljima života; štaviše stvari će se na ljubavnom planu i u privatnom životu zakomplikovati. Moguće je da će se žestoko posvađati sa partnerom ili veoma bliskim prijateljom zbog svoje tvrdoglavosti. Ipak, kada je reč o finansijama, mogu da odahnu - smeši im se laka i brza zarada, a moguće je da će dobiti veći novac iz sasvim neočekivanog izvora.

Stil/Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs