Horoskop za 29. jul: Ovnovi šarmiraju sve oko sebe, Blizance očekuje ljubavno iznenađenje, a njih novčani dobitak

Saznajte šta vam hroskop za 29. jul 2024. godine donosi na svim poljima.

Horoskop
Autor:
Horoskop za 29. jul: Ovnovi šarmiraju sve oko sebe, Blizance očekuje ljubavno iznenađenje, a njih novčani dobitak
Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Na samom startu ove sedmice bićete vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način završavati sve što započnete.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju, vaša energičnost i lični šarm biće itekako primetni.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, ne preterujte.

Bik

Posao: Želja i volja za poslovnim angažovanjem i profesionalnim dokazivanjem biće prisutna itekako, i vi ćete biti na visini svakog zadatka, jer ste u isto vreme puni energije i entuzijazma, ali i odmereni i stabilni i u komunikaciji.

Ljubav: Iskoristite dane koji su pred vama da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete dovoljno pozitivne energije.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pokušajte da na što bolji način kanališete radnu energiju i višak adrenalina, jer pojedine stvari možda neće ići tokom kojim ste zamislili.

Ljubav: Slobodni Blizanci, neko će se ozbiljno zainteresovati za vas i pokušati da vas osvoji. Može to biti neka tajna simpatija ili osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Rak

Posao: Dan u okviru proseka je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa starom simpatijom ili dragom osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Vrlo odbro.

Lav

Posao: Iako vas očekuje velik broj obaveza i raznih dogovora, potrudite se da malo taktizirate, ne idite na prvu loptu i ne donosite nagle odluke jer za tim nema potrebe.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi želja stare simpatije za obnavljanjem kontakta, pa eto prilike da se pozabavite tom tematikom. Pitanje je šta u stvari vi želite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Povoljna radna sedmica je pred Devicama. Uspešno završavate sve obaveze i najkomplikovanije situacije.

Ljubav: Nemojte meriti ko je koliko dao ljubavi i pažnje i koliko se ko trudi, uživajte u trenutku bez dodatnih analiza.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred vama je zahtevna sedmica, neophodno je da se dobro organizujete i sve će biti u redu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Potrebno je o svemu otvoreno porazgovarati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Sam početak sedmice može doneti neke nove komplikacije, može doći do uvođenja nekih novih tehnoloških postupaka u poslovni process što će vam donekle poremetiti svakodnevnu rutinu.

Ljubav: Bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze, obradujte jedno drugo nekim finim znakom pažnje. Umete vi itekako da ugađate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Strelčevi bi trebalo da pokušaju da izbegnu zamku ishitrenih odluka i poteza posebno kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje, i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Jarac

Posao: Biće dosta turbulentno na poslovnom planu Jarčeva. Morate napraviti veće promene, posebno u komunikaciji i organizaciji.

Ljubav: Ne žurite, ali vreme je da pokrenete bar jedan direktan ljubavni potez ili makar razgovor sa osobom koja vam se već neko vreme dopada.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Prilično aktivan dan očekuje Vodolije, pristizaće vam obaveze sa svih strana, i imaćete niz promena u dogovorima u poslednjem trenutku pa se naoružajte strpljenjem.

Ljubav: Društveni život je pojačan, pa se očekuje da se danas nađete u nekom društvu zajedničkih prijatelja, rođaka, i uživate.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Potrudite se da vam i inače naporan početak radnog dana ne pokvare nesuglasice i nesporazumi sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav: Prilike za nova poznanstva i uživanje u flertu i opuštenoj priči dolaze vam iz poslovnog okruženja ili preko prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs