Horoskop za 31. maj: Lav danas ne sme da rizikuje, Vaga mora da se smiri, dok njih očekuje veliki stres

Dnevni horoskop za 31. maj kaže kako Rak treba da izađe u provod, dok je pametno da Škorpije smire strasti

Horoskop
Autor:
Horoskop za 31. maj: Lav danas ne sme da rizikuje, Vaga mora da se smiri, dok njih očekuje veliki stres
Horoskop za 31 maj 2024 godine, Foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: I ovaj radni dan bi mogao biti nešto zahtevniji kod većine Ovnova, posebno kada su u pitanju papirologija, ugovori i razna dokumenta, pa bi trebali obratiti dovoljno pažnje i voditi računa da vam nešto nije zaostalo iz prethodnog perioda.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, izlazak, pa priuštite sebi lepe opuštene trenutke u prijatnom društvu okruženi pozitivnim osobama.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Bikovi, više pažnje usmerite na saradnike jer možete u ovim imati probleme u komunikaciji i zastoje.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje, budite inicijator nekog okupljanja u koje ćete uključiti i dragu osobu podrazumeva se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Saradnje sa strancima mogu doživeti jedno ubrzanje i trebaće vam sva vaša racionalnost, fokus i praktičnost da biste se izborili sa gomilom obaveza koje vas mogu zatrpati.

Ljubav: Solidan je dan da preuzmete inicijativu za neke konkretne uspešne ljubavne korake. Okolnosti vam idu na ruku.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Posao: Budite strpljivi pre svega i pustite da stvari idu svojim tokom. Uz malo samokontrole uspećete uspešno da privedete kraju ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Petak je. Iskoristite ga da izađete negde u provod sa prijateljima. Vreme je za opuštanje u dobrom društvu.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Lav

Posao: Vodite računa kada su poslovni dogovori u pitanju, moguće su promene. Posebno se pozabavite finansijskim delom. Nije povoljan dan da rizikujete.

Ljubav: Svi vaši osvajački aduti mogu doći do izražaja, pa je logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Iako je poslednji radni dan u sedmici, može vam biti pomalo napet. Potrudite se da najvažnije obaveze korektno odradite.

Ljubav: Organizujte neko okupljanje, prijaće vam širi krug prijatelja i osećaćete se ispunjenijim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Neophodno je vaše veliko angažovanje, smirenost i spremnost da se prilagodite okolnostima koje su po vas zahtevne. Vi to možete.

Ljubav: Slobodne Vage, ukoliko postoji osoba koja vas privlači i u vama budi strasti nemate oko čega mnogo da se dvoumite.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Škorpija

Posao: Odlična završnica ove poslednje radne sedmice je pred Škorpijama. Bićete zadovoljni postignutim, a moguće je i proširenje poslovanja sa inostranstvom.

Ljubav: Potrudite se da da više vremena posvetite voljenoj osobi, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostora samo za vas dvoje.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Očekuje vas ubrzanje, ali i mnogo nepredviđenih situacija, kao i komplikovana organizacija obaveza. Iako će se sve sručiti na vas, ne bi trebalo da imate većih poteškoća pod uslovom da se dobro organizujete.

Ljubav: Spremni ste za flert, zabavu, avanturu ali vam nije do ozbiljnijeg vezivanja trenutno. Uživajte u svemu onome što vam prija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Može doći do odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova ili problemi sa papirima, ali ćete to rešiti. Ne ulazite u kredite ili bilo kakva zaduživanja.

Ljubav: Jarčeve očekuje dobar dan da uživaju u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije pa do flerta i avanture kao jednih u nizu novih mogućnosti.

Zdravlje: Hronični umor.

Vodolija

Posao: Obaveza će biti koliko hoćete ovog poslednjeg dana u sedmici, a neke poteze ćete možda morati ponavljati kako biste uspeli da završite ono što započnete.

Ljubav: Vrlo lep dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu ukoliko dovoljno pažnje i razumevanje pružite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nije isključeno da i tokom ovog dana budete zatrpani poslom i informacijama preko glave. Pažljivo sve isproveravajte i ne donosite brzoplete odluke.

Ljubav: Posao i ljubav će se danas nekako preplitati. Obratite pažnju na ljubavne signale koji mogu pristizati od nekog sa kime radite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs