"U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SE RAĐAJU PRELJUBNICI": Tvrdi Elina Gomfan, najpoznatiji ukrajinski astrolog

Elina Gomfan tvrdi da ova 3 znaka najviše varaju u ljubavnim vezama i da im se ne može verovati

Horoskop
20:18h
"U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SE RAĐAJU PRELJUBNICI": Tvrdi Elina Gomfan, najpoznatiji ukrajinski astrolog
Foto: Shuterstock

3 znaka Zodijaka koji su najneverniji prema ukrajinskoj astrološkinji Elini Gomfan su:

Ovan

Nažalost, strast Ovna često nije ograničena na zvanične odnose. Ovnovi su vreli, borbeni i apsolutno uvereni da su jedinstveni u krevetu!

Strastvena strana predstavnika ovog horoskopskog znaka ponekad predstavlja opasnost za odnose, jer Ovan voli da osvaja. Voli sve novo, uzbuđenje prvog zavođenja, neobuzdanu strast koja se navodno može doživeti samo sa novim partnerima. I zato Ovan završava na top listi varalica.

Kako postići lojalnost Ovna? To ne dolazi u obzir. Ovan se ne može promeniti.

Ljubavni par, Par
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ribe

Ribe često varaju kao odgovor na izbledelu romansu. Ovaj znak zodijaka karakteriše osetljivost i intuitivnost. Vodeni znak se često nađe u sukobu osećanja: s jedne strane, Ribe imaju introvertnu prirodu koja ceni sigurnost dugoročnih veza.

S druge strane, Ribe mogu pokazati neočekivanu strastvenu energiju kada upoznaju pravu osobu. Zatim program uključuje seksualne avanture. Partner koji čeka kod kuće je zaboravljen.

Ribe varaju, posebno kada su prvobitna romansa i strast napustili njihovu vezu. Oni ne shvataju da dele odgovornost za održavanje vatre, a istovremeno potcenjuju svoju sposobnost da aktivno formiraju odnose.

Par, Ljubav, Ljubavni par
foto: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

Vodolija

Vodolije su neverovatni, strastveni ljubavnici. Nažalost, ovi horoskopski znaci najverovatnije varaju.

Horoskopski znak Vodolija je neverovatno slobodoljubiv i veoma ceni svoju nezavisnost. Vazdušni znak često vara jer želi da dokaže i sebi i svom partneru da je „slobodan“.

Zašto Vodolija izjednačava „slobodu” sa švrljanjem iza leđa lakovernih partnera izgleda neshvatljivo za autsajdera.

Za Vodolije sa ovakvim načinom razmišljanja, bolje je prekinuti vezu nego potajno varati. Ili zajedno sa psihologom pronađite odgovor na pitanje odakle ta naizgled nezasitna potreba za samostalnošću i da li se ona može zadovoljiti u okviru zdravog partnerstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs