NJIH JE UNIVERZUM ODABRAO KAO OMILJENJE: Ova 3 znaka ne moraju čak ni da se trude, dobiće sve ono što požele

Koliko ste puta čuli da za nekoga kažu da je "Božiji favorit" a evo kako to izgleda kad ste favorit univerzuma.

Horoskop
Autor:
NJIH JE UNIVERZUM ODABRAO KAO OMILJENJE: Ova 3 znaka ne moraju čak ni da se trude, dobiće sve ono što požele
Foto: Shuterstock

Svaka osoba ima bar jednog prijatelja koga zaobilaze nevolje i neuspesi. Što se narodski kaže ima više sreće nego pameti. Proverite da li možda baš vi pripadate predstavnicima zodijačkog kruga, kojima u životu pomažu više sile.

Devica

Horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Devica je ta koja ima najizraženije liderske osobine koje pomažu u postizanju ciljeva i želja. Šta razlikuje Device od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da se brine o sutrašnjem danu i racionalan pristup. Oni su prilično fleksibilni i pažljivi prema ljudima.

lepa zena, nausnice, mindjuse
foto: Profimedia

Ličnosti horoskopskog znaka Device takođe znaju da istraže svet oko sebe. I to im omogućava da istražuju i proučavaju, ali da ne žure sa zaključcima. Planiraju svoj uspeh postepeno.

Strelac

Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strelca. Ljudi ovog sazvežđa su predstavnici elementa Vatre, oni su optimistični i obdareni jakom željom za životom. Važno je da zapamtite da su predstavnici horoskopskog znaka osobe koje nikada ne sede mirno. Energični, aktivni i radoznali, ne mogu da žive bez putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspeha i nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Žena, Devojka, Sreća, Jesen
foto: Shutterstock

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs