HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR: Devica se bez straha hvata u koštac sa problemima, dok Lav nikako ne sme da započne novu ljubav

Dnevni horoskop za 20. februar kaže kako će Škorpijama baš sve da ide od ruke, dok njih čeka uspeh

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR: Devica se bez straha hvata u koštac sa problemima, dok Lav nikako ne sme da započne novu ljubav
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Potencijalno odličan radni dan očekuje tipične Ovnove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču, ali samo pod uslovom da date neki pozitivan signal.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Bikova, posebno zbog dodatnih obaveza gde će vam biti potrebna bolja organizacija.

Ljubav: Ljubavni život vam je u dobroj fazi i na tom polju možete da odahnete.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Povoljni aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan kod većine tipičnih predstavnika Blizanaca. Imaćete vrlo dobru komunikaciju kako sa saradnicima tako i sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imaćete sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Biće dosta kontakata , dogovora, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata u pitanju.

Ljubav: Slobodni Rakovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom začaranom krugu. Ima dešavanja, ali se stalno tu pojavljuje i osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Lavovi će imati česte promene ritma i poslova, to će ih malo razbacati na različite strane, ali manje - više sve će uspeti da postignu.

Ljubav: Prošlost sve više ostaje iza vas, ali svakako ne žurite ni sa pokretanjem nove ljubavne priče. Samo se zabavljajte.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Partner i vi ste pozitivni i imaćete šansi za više lepih momenata i dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se tokom ovih dana poklopi na način koji odgovara pripadnicima sazvežđa Vage.

Ljubav: Slobodne Vage, bićete u prilici da konkretnim potezom privučete osobu koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije očekuje dosta posla danas i bićete doslovno zatrpani. Nešto je ostalo od ranije a novo će pristizati svakodnevno.

Ljubav: Nije baš dan za neke kapitalne odluke ili poteze, ali budite u pripravnosti, povoljan period u sferi ljubavi tek vas očekuje.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Maksimalno angažovanje na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Strelčeva. Non stop će se provlačiti makar neka forma zastoja ili nesporazuma, na vama je samo da ne brzate i da rešavate jedno po jedno.

Ljubav: Bez nekih značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru. Možda ipak možete da nekim finim znakom pažnje iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Jarac

Posao: Biće dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati rasprava širih razmera. Pokušajte da to nekako izbegnete.

Ljubav: Određeni procenat predstavnika ovog znaka mogao bi da se uspava i upadne u zamku inercije, prepuštajući se liniji manjeg otpora.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora. Bitno je da ne reagujete impulsivno.

Ljubav: Dobar dan za dešavanja i konkretne akcije u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije možete odvojiti i posvetiti dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Ribe

Posao: Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Samo napred.

Ljubav: Biće neophodno vaše veće angažovanje i posvećenost partneru, i pored toga što on ne reaguje na način na koji biste vi želeli.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs