HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Bikovima definitivno nije njihov dan, dok će Vage cvetati na ljubavnom polju

Dnevni horoskop za 29. januar kaže kako će Vage uzeti dan samo za sebe, dok će njima sve ići od ruke

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Bikovima definitivno nije njihov dan, dok će Vage cvetati na ljubavnom polju
Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Ovaj prvi radni bi mogao da protekne u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogu biti od koristi za budući period.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Ovaj dan vam može doneti par situacija sa kontradiktornim vestima, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne izneverite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije povoljan da Blizanci rade više stvari u isto vreme. Moguće su krupne greške i veliki previdi.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati je jedno malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

lepa žena, žena, srećna žena
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo bez većih problema da završe sve ono što su planirali. Pomozite i drugima ali ne rasipajte previše energiju.

Ljubav: Danas bi dosta toga u sferi ljubavi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Lav

Posao: Kontra ritam tokom današnjih radnih aktivnosti biće najveće smetnje, da Lavovi ostvare svoje profesionalne planove. Zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka drugoj strani.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Manje probleme Device mogu očekivati prilikom sklapanja dogovora i njihove realizacije pa je potrebno težiti kompromisnim rešenjima.

Ljubav: Veći deo ovog dana trebalo bi da imate dobru klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Neke nove bitne izmene zahtevaće od vas kompromise i prilagođavanje. Ne ustručavajte se da zatraite pomoć, posebno ako su tehnički detalji u pitanju.

Ljubav: Danas vam emocije može uzburkati upoznavanje sa novom simpatičnom osobom, koja se bitno razlikuje po godinama od vas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati bitne promene tokom ovog ponedeljka, za većinu Škorpija danas bi bilo najbolje da se isključivo posvete već započetim poslovima i sređivanju papirologije.

Ljubav: Što manje priče, a što više ljubavi i razmene finih osećanja, to je recept za uspešan dan u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Strelac

Posao: Imaćete sasvim solidne uslove da se pre svega uspešno posvetite završetku već započetih poslovnih obaveza. Za nove akcije polako i strpljivo, jer su moguća kašnjenja nekih bitnih informacija.

Ljubav: Moguće su manje verbalne partnerske nesuglasice. Ništa što već niste doživeli in a šta s vremena na vreme niste navikli.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ljubavna Priča, Sladoled, Ljubav, Ljubavni Par
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca profesionalno bude uspešna, mada ne baš onoliko koliko možda realno očekuju i mogu.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Potrudite se da budete opušteniji.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati nekoliko neprijatnih iznenađenja, pre svega od najbližih poslovnih saradnika. Ništa strašno, savladaćete i te prepreke.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne bi trebalo da bude iznenađenja, uglavnom sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Moguća su od samog starta kašnjenja, papirološki problemi, pa je poželjno da budete strpljivi i ne ulazite u konflikte.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, imaćete vrlo dobre astrološke uslove za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Osim nervoze, nema značajnijih upozorenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs