HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Vaga doživljava iznenadnu ljubav, Devica će imati NAJBOLJI DAN IKAD, dok NJIH čeka veliki ŠOK

Dnevni horoskop za 23. januar kaže kako će se Vodolija boriti za sebe, dok će Lav prepustiti sve da se dešava onako kako je svemir odredio

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Vaga doživljava iznenadnu ljubav, Devica će imati NAJBOLJI DAN IKAD, dok NJIH čeka veliki ŠOK
Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom boljem smeru, što će vam doneti veću finansijsku satisfakciju.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, opustite se i uživajte. Pred vama je izuzetno povoljan dan dobro za nova poznanstva, ali i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Pokušajte da ne insistirate tvrdoglavo na svojim stavovima i tako ćete izbeći nesuglasice i ozbiljnije nesporazume.

Ljubav: Opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu, bilo da organizujete neko porodično okupljanje bilo druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Oblast marketinga je naglašena, pa ukoliko ste u toj branši treba da usmerite svu snagu ka reklami, medijima i tržištu.

Ljubav: Lepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i emotivnim pristupom dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Moraćete da se prilagođavate novim promenama i to od strane nekih eksternih saradnika.

Ljubav: Ne bi trebali da potencirate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja, pokušajte da okrenete energiju na drugu stranu – na neke zajedničke aktivnosti koje će zaokupirati pažnju i vama i partneru.

Zdravlje: Stres, napetost.

Lav

Posao: Stabilan pristup i organizacija, daju dobru osnovu da sve završite sa obavezama na vreme i u granicama vremenskih očekivanja.

Ljubav: Ostavite dovoljno vremena za neki izlazak i druženje sa prijateljima, u svakom slučaju okružite se pozitivnim ljudima.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Devica

Posao: Postoje realni problemi u papirologiji i tehničkom odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se pozovite prijatelje, lep dan je pred vama.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Imaćete mogućnosti za pokretanje nekih projekata, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova.

Ljubav: Neočekivani poziv ili susret mogao bi da pobudi talas pritajenih emocija, pa ukoliko se za avanturu samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Od vas se očekuje da budete vredni, disciplinovani i hvatate prilike koje vam se budu nudile, jer će biti dosta njih koje niste ni očekivali.

Ljubav: Današnji planovi će vam uglavnom biti usmereni na kućnu varijantu, što i nije tako loše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Danas vas očekuje dosta opuštenija radna atmosfera. Uvatili ste dobar ritam, imate dovoljno energije i samo tako nastavite.

Ljubav: Pokušajte da u nekom mirnom i otvorenom tonu komunicirate sa drugom stranom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Izazovi i prepreke sa kojima se budete suočavali, daće vam još više motiva i energije da se u narednom periodu još odlučnije postavite.

Ljubav: Opušten dan je pred vama. Bavite se više planovima za budućnost, više razgovarajte o zajedničkim problemima i temama.

Zdravlje: Iscrpljenost.

Vodolija

Posao: Naporan dan je pred Vodolijama gde će sve funkcionisati po principu kreni stani. Nema vam druge nego da se što bolje organizujete pa kako bude.

Ljubav: Od vas se ne očekuje neki ozbiljniji ljubavni angažman danas, najbolje je da sve prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Budite efikasni, organizovani i detaljni, da ne bi došli u situaciju da vas optužuju za usporavanje nekih poslova.

Ljubav: Slobodne Ribe, nova ljubav kuca na vaša vrata. Budite spremne da je prihvatite.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs