HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR: Najuspešniji dan ikad čeka Škorpiju, dok će ONI dobiti iznenadan NOVAC na koji nisu računali

Dnevni horoskop za 8. novembar kaže da je Lav neraspoložen, dok se Devica trudi da uspe u životu iz petnih žila

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR: Najuspešniji dan ikad čeka Škorpiju, dok će ONI dobiti iznenadan NOVAC na koji nisu računali
Horoskop za 8 novembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Očekuju vas iskušenja u komunikaciji i podele odgovornosti nemojte dozvoliti da vam svale preveliki teret na leđa..

Ljubav: Ako ima dana kada najbolje ništa konkretno ne preduzimati, onda je to ova sreda za vaš ljubavni život.

Zdravlje: Mogu’e respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Vi bi trebali da budete zadovoljni onim što radite sada, rešavajte tekuću poslovnu problematiku, za ostalo sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete, sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Ovo nije povoljan dan za velike psihofizičke napore. Koliko je moguće delujte racionalno, sa što manjom potrošnjom energetskih resursa.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavi, mada i tu postoji par detalja koji vam izmiču kontroli.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Relativno miran, ali uspešan radni dan očekuje tipične Rakove. Nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana, jer će vam trebati više vremena za uspostavljanje ritma

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more tokom ove srede za vas. Prevedeno u praksu to znači – bez bitnijih događaja, i promena u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Nemojte se previše ulenjiti, poradite na fizičkoj aktivnosti.

Lav

Posao: Sa energijom većina Lavova trebalo da stoji vrlo dobro, ali nije dobro to što možete biti razdražljivi i veoma raspoloženi za verbalne konflikte.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to. Bilo bi dobro da se malo suprotstavite naletima neraspoloženja.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Devica

Posao: Ukoliko čekate neko rešenje ili odluku nadređenih – verovatno je da ćete sačekati još malo. Budite strpljivi, nema druge.

Ljubav: Previše detaljisanja retko kada donosi koristi na polju ljubavnih relacija. Tokom ove srede tako možete zakomplikovati inače solidan ljubavni dan.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Vaga

Posao: Bezmalo sve aktivnosti Vaga na profesionalnom planu, danas će najverovatnije biti ispod prosečne. Nemojte žuriti i nesmotreno preskočiti nevidljive, ali ipak bitne detalje za nove zadatke.

Ljubav: Za donošenje važnih odluka i preuzimanje odgovornosti kada je neophodno u ljubavi, nemate pravu alternativu. Na to će vas podsetiti jedna važna današnja situacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Radna energija i motivacija biće na visokom nivou, bićete uspešni posebno na polju dogovora ili bilo kakve poslovne zahtevnije komunikacije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora zaokupiće danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Eventualno smanjite opterećenje kičme.

Strelac

Posao: Sporo će se tokom ovog radnog dana odvijati bezmalo sve, na profesionalnom planu Strelčeva. Ne upinjite se previše, malo šta možete promeniti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu već možete makar pokušati da ubrzate realizaciju bar jednog važnog zaključka koji ste nedavno doneli.

Zdravlje: Povećan nivo stresa, napetosti može vam izazvati glavobolju.

Jarac

Posao: Mogu vas nervirati i promene tehničko organizacijske prirode u hodu, što vi nikako ne podnosite. Budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, infekcija.

Vodolija

Posao: Malo šta danas zavisiće od Vodolija u realizaciji profesionalnih zadataka. Koliko možete prilagodite se pratećoj ulozi, a na drugoj strani nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Ova sreda nije najpovoljnija za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Naravno, ako vam je to u interesu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Na prvi pogled može izgledati zastrašujuće i naročito izazovno šta sve treba odraditi danas, ali sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Aktuelni status na polju ljubavnih dešavanja, danas bi trebalo da ostane bez iole značajnijih promena. Razmislite o planu za naredne dane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs