astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. OKTOBRA: Ovan trpi kritike, Bik donosi tešku odluku u LJUBAVI, oni bi mogli dobiti OTKAZ

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine svim znacima donosi važne putokaze!

Horoskop
02:40h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. OKTOBRA: Ovan trpi kritike, Bik donosi tešku odluku u LJUBAVI, oni bi mogli dobiti OTKAZ
Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine, Foto: Shutterstock

Astrolozi ističu da pojedini horoskopski znaci ove nedelje, konačno, imaju priliku da se dokažu na poslu, dok jedan od njih upoznaje veoma zanimljivu osobu.

OVAN

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine ima važnu poruku za Ovnove. Nema razloga da se osećate uvređeno zbog komentara prijatelja o vašem životu. Ljudi iz vašeg okruženja imaju običaj da vam često daju sugestije, ali to ne znači da treba da im pridajete prevelik značaj. Važno je da naučite kako da izgradite poverenje sa osobama koje su vam bliske i da ne dozvolite da stresne situacije utiču na vas. Zapamtite da su sve nevolje premostive. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

BIK

Bikovi, fokusirajte se na posao ove nedelje. Nemojte da zanemarite korisne savete starijih kolega i rođaka - njihova iskustva mogu biti od velike koristi. Sada nije vreme za raskalašno trošenje, pa budite štedljivi. U ljubavi dolazite do novih saznanja koja će vam olakšati tešku odluku. Problemi neurološke prirode. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Na poslu pravite velike propuste koji bi mogli da vas koštaju radnog mesta. Trenutno ste fokusirani na svoje lične želje i emotivnu stranu. Ako se suzdržavate da sledite strasti, nije isključeno da ćete se osećati "prazno" iznutra. Nemojte da se bojite da budete hrabri i unesete promene u svoj život. Budite spremni na rizik, sada je najbolje vreme. Pod stresom ste. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

RAK

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine upozorava Rakove da ih nerešeni problemi i strahovi usporavaju. Često se osećate kao da ćete biti povređeni ili preplavljeni emocijama i da nećete moći da izržite pritisak. Bilo bi pametno da se pozabavite svojim fobijama, jer ćete tek tada moći da napredujete. Shvatićete da su mnogi vaši strahovi besmisleni. Napeta novčana situacija, ali strpite se. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

LAV

Ove nedelje ćete naučiti da cenite sebe, uključujući i svoje mane. Naučite kako da zadržite elan i snagu koju posedujete. Da biste ostvarili svoje snove, neophodno je da sada počnete da štedite. Veza sa voljenom osobom će zavisiti od vaše sposobnosti da prihvatite različitosti i da budete pažljivi prema njenim potrebama. Očigledno je da gledate na neke stvari drugačije, ali trebalo bi da slušate šta vam srce govori. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

DEVICA

Iskoristite šarm i fleksibilnost kako biste izbegli neprijatne situacije na poslu. Ne morate da budete previše strogi i zahtevni. Inspirisaćete druge svojim primerom, što će značajno uticati na vašu budućnost u karijeri. Možda ćete privući pažnju velikog klijenta. Balans između porodičnih i poslovnih obaveza je ove nedelje ključan. Slobodni bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu. Očekujte poboljšanje finansijske situacije, stiže novac iz neočekivanog izvora. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VAGA

Ova nedelja je u znaku emocija. Shvatićete koliko su važni ljubav i bliski odnosi. Pokušajte da prihvatite ljude sa svim njihovim manama i vrlinama. Vreme je da naučite da uživate u onome što imate, a ne da se stalno upoređujete sa drugima. Partner se trudi da vam život učini lepšim, ali to nije moguće ukoliko ne uzvratite istom merom. Prestanite da tražite mane i prihvatite život onakvim kakav jeste. Povedite računa o ishrani, zauzdajte potrebu za prejedanjem. Najbolji dani biće petak i nedelja.

ŠKORPIJA

Škorpije će konačno osetiti rasterećenost i manjak pritiska na poslu. Sve je u dobroj organizaciji. Ne držite se tvrdoglavo onoga što ne funkcioniše, budite spremni na promene. Moguće je da će se neke Škorpije naći u "nebranom grožđu", ljubav im neće biti uzvraćena. "Stisnite zube" i gurajte napred, sve će proći. Pokušajte da se opustite, idite na masažu, piknik u prirodu. To će vam pomoći da se oslobodite stresa. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

STRELAC

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine kaže da će se Strelčevi konačno dokazati na poslu. Očekujte priznanja i razgovore o povišici i boljim pozicijama. Ako priznate svoje greške i budete spremni da učite, uspeh neće izostati. U ljubavnim odnosima, potrebno je poverenje i međusobno razumevanje. Nemojte da se plašite da budete iskreni, jer samo tako možete da planirate zajedničku budućnost. Ako osetite umor i potrebu za odmorom od veze, budite iskreni prema sebi i partneru. Napravite pauzu ako je to potrebno. Najbolji dani biće utorak i subota, piše Mondo.

JARAC

Jarčevi, očekuje vas period u kom ćete morati da posvetite više vremena poslu i više da se angažujete. Ako ste se bavili manje bitnim zadacima, očekujte promene. Od vas će se sada više zahtevati. Nije iskljueno da ćete morati da radite prekovremeno da biste ispunili obaveze. Ipak vodite računa da ne zapostavite porodicu. Mogući su neki kvarovi u kući, tehnika će zakazati. Zauzeti Jarčevi uspešno rešavaju pitanje oko nekretnina. Pomoć partnera je od velikog značaja. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

VODOLIJA

Vodolije, vreme je da naučite da budete zadovoljni onim što već imate i da budete otvoreni za nove mogućnosti. Upustite se u rizik, reč je o poslu koji je izazovan, ali veoma profitabilan. Vaša strast i hrabrost su dovoljne da se suočite sa izazovima. Budite manje zahtevni prema partneru i više fokusirani na svoje obaveze. Nemojte da vršite pritisak na njega, već mu pružite prostor da "diše". Važno je da naučite da razdvojite posao od ličnih odnosa. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Francuska, Sir, uživanje, Društvo
foto: Shutterstock

RIBE

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra 2023. godine savetuje Ribama da pokušaju da se ne nerviraju i da prihvate da neke promene ne donose boljitak, ali da moraju kroz njih da prođu. Pripremite se za nove situacije koje nisu bile deo vašeg plana. Bilo bi dobro da više vremena provodite sa ljudima kojima verujete. U ljubavi, hrabro zakoračite u novu fazu. Ako partner pokazuje strah ili nesigurnost, budite hrabri i otvoreni za razgovor. To će vam pomoći da zajedno rastete. Moguć priliv novca. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs