ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST: Rak ide na put, Devica pokreće NOVE IDEJE, a oni upoznaju šarmantnu osobu iz INOSTRANSTVA

Dnevni horoskop za 28. avgust 2023. godine pojedinim znacima donosi važne smernice za uspešno obavljanje zadataka na poslu!

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST: Rak ide na put, Devica pokreće NOVE IDEJE, a oni upoznaju šarmantnu osobu iz INOSTRANSTVA
Dnevni horoskop za 28 avgust 2023 godine, Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije i tehničko- organizacionog dela posla.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan, pa nije loše da se pozabavite malo sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Moguće promenljivo raspoloženje.

Bik

Posao: Vrlo dobar, već ustaljen radni ritam pratiće Bikove i ovog ponedeljka da bez problema ostvare svoje zacrtane zadatke. Možda ćete i priteći u pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Odlično.

Devojka
foto: Shuterstock

Blizanci

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice aktiviraju maksimalno i bez većih problema savladaju većinu profesionalnih prepreka.

Ljubav: Od vašeg angažovanja umnogome će zavisiti ishod ljubavnih dešavanja na kraju dana.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Vredni Rakovi nastavljaju u dobrom ritmu da izvršavaju svoje obaveze. Moguć je kraći službeni put.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas, kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Opterećenost polja psihe.

Lav

Posao: Lavovima bi ovog dana prioritet trebao da bude sređivanje zaostalih obaveza, papirologije i formalnosti prema institucijama, kako bi izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da se oseti zapostavljeno, pa učinite napor da do toga ipak ne dođe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Oči, Pogled, Umor, Žena
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

Devica

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred tipičnim Devicama, tako da nema razloga da svoje zacrtane obaveze ne završite na vreme. Oni ambicioznniji mogli bi i da se pozabave pokretanjem novih ideja.

Ljubav: Fino raspoloženje trebalo bi da se oseti i na ljubavnoj strani, uz nagoveštaj prijatnog iznenađenja od strane drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Nastavite i dalje da iznosite svoje kreativne ideje i planove, pre ili kasnije bi trebalo da većina njih zaživi. Dobro raspoloženje i dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem biće više nego dovoljan razlog za zadovoljstvo.

Ljubav: Moguće interesantno poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili putovanjima.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacima, kao i papirologijom i formalnostima, pre nego što krenu sa novim aktivnostima.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude veoma uspešan dan u sferi ljubavi ukoliko imate jasan cilj, i spremni ste da sa njim iskreno, i otvoreno izađete pred voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Putovanje, Ljubavni Par, Zaljubljeni Par, More, Plaža
foto: Shuterstock

Strelac

Posao: Sve ide svojim tokom tako da Strelčeve očekuje uobičajen početak radne sedmice. Uglavnom sve je pod vašom kontrolom i dobri poslovni rezultati dolaze kao logična posledica.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Posmatrano iz ugla dogovaranja i pregovaranja o novim poslovnim planovima, Jarčevi tokom ovog radnog dana mogu očekivati vrlo dobre rezultate.

Ljubav: Pokušajte da slobodne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolija danas bi trebalo da imaju više povoljnih prilika da poslovno poentiraju, naročito u segmentu noviteta.

Ljubav: Neočekivani susret sa starom simpatijom trebalo da obeleži ovaj dan, prvenstveno u smislu pozitivne energije i možda nove nade.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete ishitrene pokrete.

Ribe

Posao: Ukoliko je vaš plan današnjih obaveza dovoljno praktičan, onda imate realne šanse da veći deo zadataka završite na vreme.

Ljubav: Nije realno očekivati da danas budete akteri spektakularnih ljubavnih događaja, ali malih iznenađenja svakako jeste.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs