HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Ovnovi na ivici STRPLJENJA, Vage muči OZBILJNA sumnja, a ONI treba da se PRIPAZE BLISKE OSOBE

Saznajte šta vam horoskop za 15. avgust 2023. godine donosi na poljima ljubavi, zdravlja i posla.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Ovnovi na ivici STRPLJENJA, Vage muči OZBILJNA sumnja, a ONI treba da se PRIPAZE BLISKE OSOBE
astrologija, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovnovima slabija karika može biti komunikacija, odnosno nedovoljno razumevanja i strpljenja za druge, tačnije najbliže saradnike koji nešto sporije razmišljaju i donose zaključke.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju, vaša energičnost i lični šarm biće itekako primetni.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Želja i volja za poslovnim angažovanjem i profesionalnim dokazivanjem biće prisutna itekako, i vi ćete biti na visini svakog zadatka, jer ste u isto vreme puni energije i entuzijazma, ali i odmereni i stabilni i u komunikaciji

Ljubav: Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi, mada vas ne očekuju neka bitija dešavanja i promene.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pokušajte da na što bolji način kanališete radnu energiju i višak adrenalina, jer pojedine stvari možda neće ići tokom kojim ste zamislili.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna možda baš u tom krugu zaiskri i po koja ljubavna varnica. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Dan u okviru proseka je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa starom simpatijom ili dragom osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Lav

Posao: Iako vas očekuje velik broj obaveza i raznih dogovora, potrudite se da malo taktizirate, ne idite na prvu loptu i ne donosite nagle odluke.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi želja stare simpatije za obnavljanjem kontakta, pa eto prilike da se pozabavite tom tematikom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Više puta proverite kontakte i komunikaciju sa poslovnim okruženjem, mogući su previdi i nesporazumi, a možda vam je i konkurencija za petama.

Ljubav: Nemojte meriti ko je koliko dao ljubavi i pažnje i koliko se ko trudi, uživajte u trenutku bez dodatnih analiza.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ustaljen tempo radnih aktivnosti očekuje vas ovog utorka, pa se očekuje da bez većih prepreka završite zacrtane obaveze. Posebno bi mogli da zablistate na polju komunikacije.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Potrebno je o svemu otvoreno porazgovarati.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

Škorpija

Posao: Iznenadni pritisci mogu vam poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Ljubav: Izvesnih talasanja moglo bi biti na vašem ljubavnom moru, posebno zbog toga što možete biti dosta neodlučni.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Strelčevi bi trebalo da pokušaju da kanališu sopstvenu energiju i izbegnu zamku ishitrenih odluka i poteza posebno kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje negativno se odražava na partnerske odnose. Pokušajte da ublažite tenzije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla jer za to povoljan trenutak.

Ljubav: Ne žurite, ali vreme je da pokrenete bar jedan direktan ljubavni potez ili makar razgovor.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Prilično aktivan dan očekuje Vodolije, pristizaće vam obaveze sa svih strana, i imaćete niz promena u dogovorima u poslednjem trenutku pa se naoružajte strpljenjem i dobrom taktikom.

Ljubav: Društveni život je pojačan, pa se očekuje da se i danas nađete u nekom društvu zajedničkih prijatelja, rođaka, i uživate.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Potrudite se da vam i inače naporan početak radnog dana ne pokvare i nesuglasice i nesporazumi sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav: Prilike za nova poznanstva i uživanje u flertu i opuštenoj priči dolaze vam iz poslovnog okruženja ili preko prijatelja. Uživajte ali bez prevelikih očekivanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs