Astrologija

5 NAJSREĆNIJIH ZNAKOVA OVE NEDELJE PREMA KINESKOM HOROSKOPU: Od 7. do 13. čeka vas OVO, nemojte da poropustite priliku

Neke osobe sabotiraju svoju sreću, a time i sreću drugih, posebno ako pogrešno veruju da imaju pravo na nečije srce, ali pet znakova prema kineskom horoskopu neće ove nedelje napraviti tu grešku.

Horoskop
Autor:
5 NAJSREĆNIJIH ZNAKOVA OVE NEDELJE PREMA KINESKOM HOROSKOPU: Od 7. do 13. čeka vas OVO, nemojte da poropustite priliku
Nedeljni kineski horoskop od 7 do 13 avgusta 2023 godine, Foto: Shuterstock

Sreća može sve obasjati ove nedelje ako se odluče za neke vanredne aktivnosti. To može biti odluka da razgovarate sa osobom koja je nesvesno preuzela vaše srce, učestvovanje u nekom takmičenju ... Bilo šta! Zato neka vam nadahnute akcije budu vodič ove nedelje, a sreća vam može pomoći.

Ipak, pet kineskih horoskopskih znakova biće najsrećniji ove nedelje, poručuje Valerija Blek, astrolog i jutjuber, autor na sajtu Your Tango.

1. ZMIJA

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037.

Zajednička sreća

Vaša sreća ove nedelje je duboko vezana za ljude koji vam donose radost i koji su deo vašeg užeg kruga. Provođenje vremena sa njima i zajedničko otvaranje srca pojačaće efekat ove pozitivne energije. Možete čak i da prespavatie kod svog najboljeg prijatelja da biste izazvali nostalgiju i uživali u društvu.

Kineski horoskop, Zmija
foto: Shutterstock

Međutim, ako u svom najužem krugu imate ljude koji nisu onakvi kakvim se predstavljaju u javnosti, ili vam stvaraju stres, sada je vreme da se distancirate od veza sa njima.

Vaše manifestacione moći su jake ove nedelje, pravo je vreme da planirate i izvršite planirano. Ovo posebno važi za one koji žele da prodube svoju vezu sa srodnom dušom ili partnerom. Prozirni kvarc i rodonit biće vam najbolji prijatelji ove nedelje.

2. ZEC

1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035

Srećna upozorenja

Iskreno, niko ne želi da zna da će mu sreća poprimiti oblik upozorenja. Radije bismo voleli dobre prilike i izvanredna vremena koja nam krase prag, ali Zec će se zaista zahvaliti univerzumu na sreći koja mu je darovana ove nedelje kada pojedinosti izađu na videlo i upozorenje koje je vam je poslala intuicija otkrije šta ste izbegli. Za neke od vas, ovo se odnosi na nesrećnu vezu sa lažima i iza scene. Za druge, igrači u senci čekaju da ugrabe ono za šta ste naporno radili.

Obratite pažnju na svoju intuiciju ove nedelje, jer će vam sreća direktno govoriti kroz nju.

Kineski Horoskop, Zec
foto: Shutterstock

Ako želite da pojačate svoje moći, upalite mirisnu sveću koja će vam pomoći da razbistrite svoj um. Vaša intuicija (i vaš nos) reći će vam koji je miris pravi.

3. JARAC

1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Predodređeni odnosi

Pve nedelje vaša sreća je vezana za ljude iz prošlog života. Oni mogu biti srodne duše – platonske, romantične , karmički srodne. Interakcije sa ovim osobama će vas uskladiti sa vašom pravom životnom svrhom na veoma intrigantan način, ali ćete moći da dešifrujete put tek kada prođe značajno vreme. Zato ne pokušavajte da gledate predaleko u budućnost. Vaša sreća vas vodi tačno do onoga ko vam je sada potreban.

Uskladite se sa snagom Meseca u opadanju. Ovo je posebno korisno ako ne želite s nekim da ostanete u vezi ili da prekinete s određenim navikama.

Kineski Horoskop, Koza
foto: Shutterstock

Takođe, to će izvući skrivene poruke iz vaše podsvesti. Sve što treba da uradite je da izaberete noć kada vas niko neće ometati, sednete negde napolju. Ako želite da plačete, to je ok, a zatim uključite nežnu muziku i pustite svoj um da slobodno luta.

4. VO

1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

Izbegavanje udara

Sreća će vam ove nedelje pomoći da izbegneš neke ozbiljne udara. To može bda bude loša investicija koja se maskira kao životna prilika, šef koji govori jedno, a radi drugo (ili pokušava da vas namami da ponudite seksualne usluge!), možda loš savet koji se nudi kao najbolji koji možete dobiti.

Vaša sreća ove nedelje će vam reći kada da se krećete, a kada da prestanete. Obratite pažnju na to. Ako osećate tremu, vaša sreća govori sa vama. Ne ignorišite znakove.

Kineski Horoskop
foto: Thinkstock

Za neke od vas ova sreća će se manifestovati kao izgubljena prilika, možda ćete se osećati razočarano, ali ćete, nesvesni, izbeći veliki udar na vas.

Neki od vas će ove nedelje imati koristi od šetnje po prirodi. Ovo posebno važi za one koji nemaju izlaz na more, ili u gradu sa neboderima i užurbanim ulicama koje ih okružuju. Čak i pauza za kafu ispod drveta (dok vaše kolege beže na još jednu cigaret - pauzu) će vam doneti mnogo koristi.

5. SVINJA

1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Slučajna sreća

Vaša sreća ove nedelje je super čudna, ali s razlogom ste na listi srećnika. Zanimljive pojave i interakcije će vas iznenađivati tokom cele nedelje i iz njih ćete izaći srećniji.

Kineski horoskop, Svinja
foto: Shutterstock

Možda će to biti poziv na intrigantnu zabavu, ili informacija za koju niste ni slutili da vam je potrebna. Može biti i nešto drugo, ali znajte da ovaj put sreća nije s vama da vam donese uspeh, novac ili ljubav. Ovde je samo da biste se više zabavili. To je svima potrebno!

Ne pokušavajte da planirate u detalje naredne dane. Ostavite malo prostora za magiju i nestašluke. Iznenadićete se kuda vas putevi vode a ako steknete novog prijatelja ili dva, još bolje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs