HOROSKOP ZA 23. JUL: Strelac će dva dana provesti u gadnoj SVAĐI, dok će NJIMA ovaj vikend biti najbolji do sada

Dnevni horoskop za 23. jul kaže da će Vaga uspeti da se relaksira, a Lav će tražiti društvo prijatelja

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 23. JUL: Strelac će dva dana provesti u gadnoj SVAĐI, dok će NJIMA ovaj vikend biti najbolji do sada
Horoskop za 23 jul 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sve što ste za danas planirali a vezano je pre svega za odmor i opuštanje mogu vam pokvariti neke nezavršene sitnice iz prethodnog perioda.

Ljubav: Ako ste zadovoljni stanjem vašeg ljubavnog života, budite aktivni i ne dozvolite da to išta poremeti.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Bik

Posao: Odmor je ono što je potrebno Bikovima, ali ove nedelje okolnosti će vam nametati i neke obaveze u vidu više neočekivanih poziva i dosta razmišljanja o poslovnim problemima.

Ljubav: Važne teme vas čekaju na polju ljubavnih relacija. Neće biti lako da se nosite i sa tim pritiskom.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Blizanci

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za velike akcije i dodatno fizičko angažovanje. Imate dosta energije, ali rasipanje iste može vas dovesti u stanje velikog umora.

Ljubav: Na polju ljubavnih razmišljanja i eventualnih akcija vrlo je poželjno da budete konkretni i direktni u izražavanju osećanja prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pravi dan u pravo vreme za adekvatan odmor i relaksaciju. Međutim Rakove očekuju i neke nezavršene obaveze vezane za kuću.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da tokom ove nedelje pokažete želju i volju za pojačani angažman sferi ljubavi. Ne štedite emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovaj drugi dan vikenda donosi sasvim korektne okolnosti da Lavovi na zadovoljavajući način izbalansiraju odnos između odmora i obaveza.

Ljubav: Svi najvažniji astrološki parametri danas vam nisu naklonjeni za bilo kakve konkretne ljubavne akcije. Mogući su ljubomorni komentari sa druge strane.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Devica

Posao: Za očekivati je da danas imate par važnih poslovnih razgovora, ali sa realizacijom valja malo sačekati.

Ljubav: Zaokreti u odnosu na prvobitne planove vrlo su verovatni na polju ljubavnih odnosa tokom ove nedelje. Moguća je pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Relativno stabilan i korektan dan je pred Vagama, što znači da bi trebalo sve bude da bude pod kontrolom bez neočekivanih raspleta.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Opustite se, izađite negde sa dragom osobom, ili pak uživajte u druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Veći deo drugog dana vikenda Škorpije bi mogle da provedu u neformalnim razgovorima i pregovorima, o budućim poslovnim zadacima. Ništa ne obećavajte unapred.

Ljubav: Povoljan je dan da ga provedete u društvu prijatelja. Možete organizovati i neki izlet.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Dosta neodložnih obaveza je i tokom ovog dana pred Strelčevima, što će zahtevati i pojačano angažovanje.

Ljubav: Ukoliko postoji neka dilema koja vas muči i opterećuje sada je pravi trenutak da odreagujete na pravi način, konkretno i direktno.

Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima, zubima.

Jarac

Posao: Za većinu Jarčeva važiće upozorenje – budite strpljivi i izbegavajte verbalne polemike oko važnih poslovnih pitanja. Sve će se rešiti, ali ne danas i odmah.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih odnosa nema nagoveštaja krupnih promena. Atmosfera će biti slična prethodnim danima.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Konačno jedan dan za odmor i opuštanje je pred Vodolijama. Možete se aktivirati oko nekog zapostavljenog hobija.

Ljubav: Povoljan je dan za izlazak, druženje, a nije isključeno da vam se javi i stara simpatija prema kojoj niste ravnodušni.

Zdravlje: Odmarajte se, potrebno vam je više sna.

Ribe

Posao: Danas je najbolje da ništa ne započinjete da radite. Pozabavite se analizama, a za delanje biće prilika u narednom period.

Ljubav: Iako u vašem okruženju ima dosta simpatija, fokus vam neće biti najjača strana danas, stoga je bolje da malo iskulirate i razmislite kome se prikloniti.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim traktom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs