HOROSKOP ZA 5. JUL: Blizanci će rešiti VELIKI PROBLEM, dok će dobitak stići NJIMA, a dobar dan će imati ŠKORPIJE

Dnevni horoskop za 5. jul predviđa veliki uspeh za 3 horoskopska znaka

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 5. JUL: Blizanci će rešiti VELIKI PROBLEM, dok će dobitak stići NJIMA, a dobar dan će imati ŠKORPIJE
Horoskop za 5. jul 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sredina ove radne sedmice mogla bi da donese manje zastoje na poslovnom planu. Mogući su problemi u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko nekako uspete da što manje analizirate, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate makar na pozitivnoj ljubavnoj nuli.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan da Bikovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze, i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju dosta talasanja u vašem emotivnom životu. Napravite pozitivne zaokrete i videćete da će vam se partner ubrzo pridružiti.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, nogama.

Blizanci

Posao: Većina tipičnih predstavnika ovog znaka imaće danas dobru astrološku klimu za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, ali sa realizacijom ne žurite.

Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je da postavite odnos na drugačije, stabilnije i pozitivnije temelje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Moguće je da dobijete novu poslovnu ponudu neočekivano. Vredi razmisliti.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji i toplini emocija voljene osobe. Podrazumeva se da ne budete sebični, i uzvratite na makar približno sličan način.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Lav

Posao: Osobe rođene u znaku Lava mogle bi danas da briljiraju na profesionalnom planu ukoliko se pre svega fokusiraju na jednu, najvažniju poslovnu obavezu.

Ljubav: Veoma dobar dan imaće predstavnici ovog znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu, ipak, obratite pažnju na jednu veoma neobičnu osobu koja se može pojaviti iznenada.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Devica

Posao: Evo jednog radnog dana da većina osoba rođenih u znaku Device malo predahne, a mnogi će ostvariti kontakt sa potpuno novim saradnicima.

Ljubav: Sreda bi mogao da bude dobar dan u sferi ljubavi, ukoliko ste se dogovorili sami sa sobom i skupili hrabrost da pokažete neku konkretniju inicijativu prema dragoj osobi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vaga

Posao: Vage se i tokom ovog dana mogu suočiti sa povećanim obimom posla, ali nema razloga za zabrinutost uspećete sve da završite na vreme.

Ljubav: Bitno je da ne gubite strpljenje ako baš nije sve pod vašom kontrolom, logično je da nešto zavisi i od druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Bez nekih promena na vašem profesionalnom planu u odnosu na prethodni dan. Dosta posla je pred vama, i neke obaveze će bukvalno iskakati kad se najmanje nadate, a vi nećete biti u baš najboljoj radnoj formi.

Ljubav: Evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi i priredite joj neko lepo iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Bezmalo sve postavljene profesionalne ciljeve ostvarujete, ali po koju cenu. Moguć je iznenadni kraći put.

Ljubav: Imate solidne šanse da na fini način izgladite sve nesporazume. Shvatićete da su to ustvari bile bespotrebne sitnice.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, ne preskačite obroke.

Jarac

Posao: Pazite da vam ne promaknu neki bitni detalji, zato proveravajte sve informacije više puta.

Ljubav: Oni koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi, imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno. Stvari će se odigravati velikom brzinom, stoga budite spremni da brzo i reagujete.

Zdravlje: Čuvajte infekcija, upala.

Vodolija

Posao: Velika je verovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što ste uspešno rešili neku neprijatnu i zamršenu situaciju.

Ljubav: Potrudite se da provedete opušten dan sa partnerom na nekom lepom mestu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Važno je biti realniji prilikom postavljanja poslovnih ciljeva. Danas vam u tome može pomoći neko ko je iskusniji al ii raspoložen da vam pomogne.

Ljubav: Pokušajte da smanjite nervozu i potencijalno nezadovoljstvo ne iskaljujete na drugoj strani,samo ćete uneti distancu u vaše relacije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs