HOROSKOP ZA 1. JUL: Rak će sresti staru ljubav, Vaga uživa maksimalno, a njih će šokirati PRELJUBA

Dnevni horoskop za 1. jul govori o ambicioznim planovima Škorpije, dok Blizanci žele da se odmore

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 1. JUL: Rak će sresti staru ljubav, Vaga uživa maksimalno, a njih će šokirati PRELJUBA
Horoskop za 1 jul 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremama za sledeći aktivan period. Završavajte sve ono što ste već započeli.

Ljubav: Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite odmoru, a ne bi bilo loše fizičkoj aktivnosti.

Ljubav: Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, iznenadite svoju dragu osobu nekim predlogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi trebalo ovaj dan da iskoriste maksimalno za odmor i relaksaciju, nije preporučljivo započinjanje nekih ozbiljnijih poslova ako to nije neophodno.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji, flertu za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi, nema razloga da brinete, a još više da trčite na sto strana, sve što ste zamislili, imate realne šanse danas i da završite.

Ljubav: Moguća je obnova komunikacija sa starom simpatijom, prijaće vam ponovni susret.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavovi, trebalo bi danas da nastavite sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Mogli biste da očekujete i neki iznenadni dogovor.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Iskoristite svoj šarm i pozitivnu energiju kojom zračite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih poslova, mogle bi da očekuju Device ove subote. Neke planove će morati da revidirate.

Ljubav: Nema nagoveštaja nekih bitnih promena na vašem ljubavnom horizontu, imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Opušten dan, bez nekih većih obaveza očekuje Vage. Iskoristite ga za neki vid fizičke aktivnosti, sport i napunite se pozitivnom energijom.

Ljubav: Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da svoju ljubavnu inspiraciju prenesete svojoj dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih zamisli.

Ljubav: Nema nagoveštaja nekim kapitalnim promenama na vašem ljubavnom planu za danas.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana realizacije za naredni period.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem.

Zdravlje: Vodite računa o cirkulaciji.

Jarac

Posao: Iskoristite ovaj dan za odmor, opuštanje i možda druženje ili šetnju sa dragim prijateljima.

Ljubav: Mlađa simpatija iz vaše prošlosti, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama, na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom nekih dugoročnijih planova, ukoliko su vezani za inostrane projekte.

Ljubav: Okupiranost poslovnim obavezama, nekako će u senku staviti vašu dragu osobu. Nemojte to dozvoliti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Ribe

Posao: Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja. Možda vam danas i iskrsne neka ponuda za obukom.

Ljubav: Pokušajte da ne razmišljate suviše o prošlosti, kako biste mogli da se usmerite na pravi način ka budućnosti.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs