HOROSKOP ZA 29. JUN: Blizanci će odlepiti za koleginicom, dok će Biku ovo biti najsrećniji dan na svetu, a njih čeka ŠOK

Dnevni horoskop za 29. jun kaže da će 3 znaka zodijaka imati perfektan dan i samo treba da uživaju

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 29. JUN: Blizanci će odlepiti za koleginicom, dok će Biku ovo biti najsrećniji dan na svetu, a njih čeka ŠOK
Horoskop za 29 jun 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nešto sporiji i opušteniji radni ritam očekuje Ovnove tokom ovog radnog dana. Pokušajte da uskladite visoke poslovne ciljeve sa okolnostima koje vas usporavaju.

Ljubav: Mogli biste danas da doživite bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe. Možda u vidu nekog poklona, pa bi bilo idealno da uzvratite istom merom. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da na svoj način i u svom ritmu završe sve što su zacrtali od obaveza.

Ljubav: Vi ste danas u prvom planu, pa se očekuje da zablistate svojim šarmom i dobrom pozitivnom energijom i priredite neko fino iznenađenje dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Mogli biste lako da stupite u kontakt sa osobama koje su vam poslovno bitni i tako pokrenete neke potpuno nove priče. Samo napred.

Ljubav: Slobodni Blizanci bi mogli tokom ovog dana imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Danas će vam biti potrebna i mnogo značiti pomoć od najbližih saradnika, kako biste uspeli sve na vreme da završite. Ne ustručavajte se da je zatražite.

Ljubav: Ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Vodite računa o tome šta potpisujete i nema razloga da i ovaj dan ne okončate sa rezultatima iznad proseka.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na ljubavnom planu tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Imaćete danas bolju komunikaciju i sa nadređenima i sa neposrednim saradnicima tako da ćete i vi biti efikasniji.

Ljubav: Imate zajedničke planove, dogovore, i u periodu ste kad možete da počnete sa realizacijom većine od njih na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Razloga za zabrinutost što se posla tiče ne bi trebalo da bude. Pozabavite se pre svega zaostalim obavezama ukoliko ih ima.

Ljubav: Imate i vi druga strana dovoljno resursa da radite na odnosu i unapredite ga, u skladu sa vašim potrebama i očekivanjima. Sve što treba je da se pokrenete.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu danas za većinu tipičnih Škorpija. Bavite se pre svega zaostalim obavezama i formalnostima, da vam nešto ne promakne.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko ste raščistili pre svega sa sobom šta hoćete i šta očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iznenadne poteškoće zbog nekog zastoja ili sporog reagovanja danas bi moglo da zahteva od vas dosta angažovanja. Ništa strašno, stižete sve da završite.

Ljubav: Nije isključeno da će vas poslovne obaveze danas umoriti i odvući od ljubavnih dešavanja, ipak, rezerva se uvek može naći.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Nije isključeno da vam bude ponuđena saradnja od osoba sa kojima ste sarađivali ranije, i to sa posebnim naglaskom na finansijske benefite.

Ljubav: Fina komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali se lepo razvija, a koliko će tu biti uspeha zavisi isključivo od vas.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo dobar poslovni dan u najavi je pred Vodolijama. Možda ćete neke poteze morati da ponovite više puta, ali ništa strašno.

Ljubav: Moguć kontakt ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti. Ne očekujte ništa spektakularno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Malo papiroloških problema bi mogli da očekujete danas, ali su oni rešivi. Moguća nova poslovna ponuda ili saradnja.

Ljubav: Ovaj dan donosi povoljne okolnosti da dosta vremena provedete u kvalitetnom druženju sa starim prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs