HOROSKOP ZA 14. JUN: Vodolija je NEZAUSTAVLJIVA, dok najbolji dan čeka JARČEVE, a Vaga je u ozbiljnom problemu

Dnevni horoskop za 14. jun kaže da će Lavovima sve ići od ruke, dok Devica zamera svima sve

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 14. JUN: Vodolija je NEZAUSTAVLJIVA, dok najbolji dan čeka JARČEVE, a Vaga je u ozbiljnom problemu
Horoskop za 14 jun 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nešto sporiji radni ritam pratiće i danas osobe rođene u znaku Ovna. Što se finansija tiče, novac trošite bez kontrole, pokušajte da se obuzdate.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju emotivno ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Mogli biste dragu osobu iznenaditi nekim poklonom. Skromnim, naravno.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične Bikove očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, moguće su nesuglasice.

Ljubav: Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Moguće su probavne smetnje, smanjite nervozu.

Blizanci

Posao: Bilo bi dobro da ne ulazite u konflikte sa saradnicima, a posebno nadređenima, jer nećete ništa dobro postići a mnogo toga možete izgubiti.

Ljubav: Posebno je bitno da svojim ponašanjem i postupcima ne iritirate drugu stranu jer možete očekivati izlive ljubomore, što neće biti baš prijatno.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Rak

Posao: Potrudite se da ne žurite sa obavljanjem profesionalnih obaveza. Rakovima danas slaba koncentracija može doneti potencijalne greške i nesporazume.

Ljubav: Vaši prioriteti u sferi ljubavi danas nisu ni blizu onome što očekuje druga strana. Ukoliko ne želite produbljivanje raskoraka razmišljajte i radite na kompromisima.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, upala.

Lav

Posao: Odličan dan je pred vama da završite sa poslovima koje ste započeli, kao i da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati.

Ljubav: Bez obzira da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Devica

Posao: Većina Devica imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih planova i danas. Nemojte se samo nervirati, proći će i to.

Ljubav: Malo šta vam danas ide direktno na ruku i u sferi ljubavi, ne dozvolite uplitanje drugih u vaše emotivne relacije, i ne reagujte na tračeve.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora.

Vaga

Posao: Prilično haotičan radni dan mogu očekivati Vage. Posebno se potrudite da ublažite potencijalne verbalne sukobe sa nadređenim osobama.

Ljubav: Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Respiratorni sistem i grlo vam mogu zadavati manje probleme.

Škorpija

Posao: Iako nije realno očekivati neki veći profesionalni zaokret, tipične Škorpije danas će imati dobar dan za preciziranje detalja nekih novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Bitne odluke koje se tiču vaših partnerskih relacija danas nikako nemojte donositi naglo, sačekajte da se smire strasti.

Zdravlje: Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Strelac

Posao: Vrlo je realno da ostvarite sve najvažnije poslovne zadatke koje ste sebi postavili za ovaj radni dan uz doduše veliki trud i napor.

Ljubav: Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Jarac

Posao: Mnogo energije i truda uložiće tipični Jarčevi da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Očekuje vas podrška osoba koje cenite.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju lep ljubavni dan, a vi svojim dodatnim angažovanjem možete sve podići na viši nivo.

Zdravlje: Fizički umor.

Vodolija

Posao: Nastavljate u istom, a možda i još jačem tempu da ostvarujete postavljene poslovne ciljeve pa bi se moglo reći da za vas prepreke ne postoje.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti tek slede.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Počev od najbanalnijih razgovora i najmanjih dogovora, danas vam sve može ići nekako traljavo i sporo. Neki vas neće razumeti, a možda i vi nećete najbolje razumeti druge i tako ukrug.

Ljubav: Svaka sitnica bi mogla da vas iritira i na ljubavnom planu. Da bi izbegli nesuglasice, bolje smanjite kritike.

Zdravlje: Pojačana nervoza može vam izazivati stomačne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs