HOROSKOP ZA 7. JUN: Lav flertuje sa svima, dok Vaga postiže nemoguće na poslu, a njih čeka USPEŠAN DAN

Dnevni horoskop za 7. jun predviđa lepo druženje za Ribe, dok će Rakovi imati miran dan na poslu

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 7. JUN: Lav flertuje sa svima, dok Vaga postiže nemoguće na poslu, a njih čeka USPEŠAN DAN
Horoskop za 7. jun 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Koliko god vam se neke situacije činile nemogućim, naziru se rešenja i pozitivni ishodi. Postoji mogućnost obnove neke saradnje iz prošlosti.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama ukoliko ste planirali da ga u potpunosti posvetite voljenoj osobi šireći dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Nadređeni vas mogu opteretiti novim obavezama koje možda niste u stanju u ovom trenutku da kvalitetno obavite ali ćete morati da ih prihvatite. Šta je tu je.

Ljubav: Ukoliko želite da izbegnete ozbiljnije verbalne nesuglasice i komplikacije sa dragom osobom, potrebno je da budete maksimalno suzdržani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Solidan dan je pred Blizancima, da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze. Postoji mogućnost da sa saradnicima iz bliskog okruženja odete na neko poslovno usavršavanje ili obuku vezano za uvođenje novih načina poslovanja.

Ljubav: Tokom većeg dela dana čekaju vas manje ili veće ljubavne turbulencije, što zbog informacija koje dolaze sa druge strane, što zbog vašeg nestrpljenja.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred Rakovima. Upozorenje se odnosi na eventualni povećan obim obaveza koje treba završiti na vreme, ali uspećete vi već da se snađete.

Ljubav: Dobro raspoloženje, razumevanje i spas od napornog dana pronaćićete u društvu drage osobe. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Lav

Posao: Biće napetosti u vazduhu, pa su moguće rasprave sa saradnicima i teško će biti pronaći kompromis i prilagoditi se.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred. Za nešto više morate se pozabaviti ozbiljnijim razmišljanjem o sopstvenim kriterijumima i očekivanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dobro odmerite svoje odluke pogotovo ako se vezuju za nove poslovne ponude ili projekte. Ukoliko je potrebno posavetujte se sa nekim iskusnijim kolegom.

Ljubav: Očekujte neki zanimljiv predlog ili ponudu od drage osobe, prihvatite i nećete se pokajati.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vage očekuje vrlo dobra poslovna komunikacija, pa je moguće i postizanje nekih novih dogovora.

Ljubav: Ukoliko niste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, ne bežite od problema nego se sa njima hrabro suočite. Posao i prijatelji neće vas mnogo utešiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Korak napred, nazad dva, tak bi otprilike mogao da izgleda vaš poslovni dan. Nema razloga za nervozu, nekada je bolje lakše da samo prihvatimo sve kao loš trenutak.

Ljubav: Pravite planove, budite aktivni, prijao bi vam i odlazak na godišnji odmor. Kako god biće vam lepo udvoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate i i natežete se sa nekim osobama koje vam uopšte ne prijaju i koje su teške za saradnju.

Ljubav: Vi ste u centru pažnje i sve se danas vrti oko vas i od vašeg raspoloženja sve zavisi. Pustite neka stvari idu svojim tokom.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Jarac

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju poslovnih aktivnosti, uz veliki trud i odgovoran pristup.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite osnovnih odgovarajućih načela i na emotivnom polju, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Pritisak na vas će i danas biti veliki i mentalno vas umarati, ali uspećete da rešite svaku situaciju ili problem koji izađu na dnevni red.

Ljubav: Ukoliko planirate da aktuelnu partnersku vezu podignete na viši nivo, imate lepu priliku da to i ostvarite.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Ili ćete stvari odrađivati velikom brzinom ili ćete se rastezati do večnosti da nešto završite kako treba.

Ljubav: I danas bi bilo lepo da se okupite sa prijateljima i družite, može i kućna varijanta.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs