NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA: Devicama stižu PARE, Lavovi u konfliktu, a NJIMA se savetuje da u SREDU urade OVO

Saznajte šta vam nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine donosi na svim poljima.

Horoskop
20:04h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA: Devicama stižu PARE, Lavovi u konfliktu, a NJIMA se savetuje da u SREDU urade OVO
Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine, Foto: Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine vam donosi probleme u komunikaciji. Ovo je nedelja kada ćete se suočiti sa brojnim problemima u međuljudskim odnosima i konačno znati koga želite kraj sebe, a koga što dalje od sebe. Ne ustručavajte se da budete iskreni, direktni i konkretni, jer ćete biti na dobitku. Savet je da se ne poveravate osobama koje ste skoro upoznali, možete gorko da se pokajete. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da sve prilike maksimalno iskoristite. Dobićete šansu da poboljšate svoje finansije, ali ćete je posmatrati kao da je preveliki rizik. Zvezde kažu da treba da probate i da će vam se isplatiti višestruko. Niste otvoreni za komunikaciju i nova poznanstva, ali prija vam kontakt sa osobom putem društvenih mreža. Kraj nedelje može da donese zanimljiv vikend, možda baš avanturu sa tom osobom. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

BLIZANCI

Početak nedelje donosi turbulencije kojima se niste nadali. Važno da je ostanete smireni i suzdržite se ishitrenih reakcija. Ako je u pitanju poslovna situacija, meriće se svaka reč koju izgovorite, a koja utiče na vaš dalji napredak. Ukoliko se poteškoće jave na ljubavnom polju, rizikujete sve izgubite zbog afekta. Ovo je nedelja kada će naučiti važnu lekciju, ali i kada ćete shvatiti da se rad na sebi isplatio. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

RAK

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine vam donosi lepe vesti. Spremite se za trenutak koji će vas zbližiti sa članovima porodice kao nikada pre. Sredinom nedelje možete da očekujete još jedno lepo iznenađenje koje će probuditi dodatnu motivaciju. Manjkao vam je vetar u leđa tokom proteklih dana, a sada ćete imati volje za sve. Zasucite rukave i prionite na posao, isplatiće vam se višestruko. Ne zaboravite da pojačate unos vitamina. Najbolji dani biće vam petak i subota.

LAV

Želite da pomognete, a ni sami ne znate kako. Mogući su konflikti sa voljenom osobom, ali samo zato što se ne izjašnjavate. Iskrena komunikacija i argumenti su ključ uspeha, potrudite se da tako i bude. Sredinom nedelje javlja se želja za promenom u poslu, a glavni krivac je ponuda koju dobijate preko zajedničkih prijatelja. Brine vas ponovno povezivanje sa osobom sa kojom ste sarađivali u prošlosti, pa dobro razmislite da li je vredno rizika. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

DEVICA

Ove nedelje bi trebalo da se suočite sa svim onim što ste dugo odlagali ili izbegavali. Krajnje je vreme da stvari isterate na čistac, a u tome će vam najveću podršku pružiti jedan član porodice. Krajem nedelje očekuju vas lepe vesti kada je finansijska situacija u pitanju. U redu je da mislite da ste u pravu, ali razmislite da li je odbrana stava vredna gubitka ljubavi. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine kaže da je sjajna nedelja pred vama! Zračićete pozitivnom energijom, prepuni ste elana i želje za napredovanjem! To će osetiti i vaši nadređeni, pa možete očekivati napredak. Iznenadiće vas i dolazak jedne osobe koja vam se duže vreme dopada. Prija vam razumevanje koje vam pruža, pa, izgleda da se smeši i nova ljubav! Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

ŠKORPIJA

Velika posvećenost poslu je u fokusu vašeg nedeljnog horoskopa. Tempo će biti prilično naporan, pa se spremite na rad, red i disciplinu. Željni ste napretka, a sredinom nedelje može da vam zafali motivacije. Oslonite se na pomoć koja vam se pruža, sasvim je u redu da priznate da ne možete sve sami. Taman kada ste pomislili da ljubavi nema ni na vidiku, demantovaće vas osoba koju ćete slučajno upoznati. Idealna nedelja za trening. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine vam savetuje da sagledate širu sliku i da planirate malo više, iako sada možda ne možete sve da odradite. Poslušajte savet starije osobe, može da vam promeni život. Ulažite više u sebe. Ova nedelja je idealna da se posvetite isključivo sebi, da pronađete neki hobi ili otputujete negde blizu rodnog mesta. Imate mnogo udvarača, a vašu pažnju osvojiće osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

JARAC

Nedeljni horoskop vam predviđa brzo donošenje odluka, a kada morate, vi to i uradite. Ostaćete jaki pod pritiskom, a svesni ste da se u krizi možete osloniti na svoju intuiciju. Ipak, postoje i ljudi na koje možete računati i koji će ove nedelje biti spremni da vam pomognu i ponude podršku za koju niste ni znali da vam je potrebna. Ove nedelje definitivno ćete ostvariti sve ono što ste zamislili, na bilo kom polju. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja!

VODOLIJA

Zvezde kažu da ne zaboravljate svoje stare uspehe. Predali ste se i čini se da ne vidite izlaz u svojim problemima. Želite da sve bude po vašem, čak i kada ste sigurni da to nije najbolje rešenje. Prihvatite da je neko drugi u pravu i budite voljni da uradite sve što je u vašoj moći da biste poboljšali situaciju. Nije povoljna nedelja za podizanje kredite i potpisivanje važnih ugovora. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine kaže da je ovaj period vezan za aktivnost vašeg polja ljubavi, hobija i kreativnosti. Bićete veoma proaktivni što se tiče toga. Bavite se nekim hobijem ili sportom, ako ste slobodni. Ako ste u vezi, nećete imati nikakve probleme. Veoma ste vredni i na poslu vam sve ide od ruke. Neka osoba koja vam nije bliska može da bude od pomoći. Ne pozajmljujte drugima novac. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Izvor: Mondo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs