ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: Lav neka izbegava RASPRAVE, Bik ima odličnu priliku na poslu, a oni moraju da čuvaju ZDRAVLJE

Pogledajte kako su vam zvezde danas naklonjene i kakvu šansu pružaju vašem znaku.

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: Lav neka izbegava RASPRAVE, Bik ima odličnu priliku na poslu, a oni moraju da čuvaju ZDRAVLJE
Dnevni horoskop za 1. maj 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Odličan početak radne sedmice je pred Ovnovima, gde vas na polju komunikacije može očekivati uspostavljanje nekih novih pozitivnih kontakata, pa se fokusirajte na posao i iskoristite maksimalno povoljne prilike.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi pomeranje nekih od ranije dogovorenih zajedničkih aktivnosti, biće povoljnijih prilika da ih realizujete.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Bik

Posao: Odličan dan je pred većinom tipičnih Bikova, gde biste mogli da zablistate na poslovnom planu, posebno na polju komunikacije sa nekim uticajnim osobama. Samo napred.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas i na ljubavnom planu, vaš šarm i pozitivna energija neće ostati neprimećeni. Moguće je i novo poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

razgovor, žene, prijatelji
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Pred vama je sedmica u kojoj bi trebalo biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima. Određeni poslovi će morati da se rade sporije, jer to ne zavisi od vas, već od gomile drugih faktora.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da zbog poslovnih obaveza zapostavite dragu osobu, mogli biste naići na izvesne znake nezadovoljstva, piše astroputnik.com.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Pred vama je sedmica krupnijih poslovnih zadataka i morate biti spremni da dobro zasučete rukave i oda starta krenete punim gasom ka cilju.

Ljubav: Odličan dan je za sve vrste ljubavnih akcija. Ispoštujte sebe I dragu osobu i provodite što više moguće vremena zajedno.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Solidan dan je pred Lavovima da se pozabave prvenstveno tekućim aktivnostima, i organizacijom. Budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete oštre verbalne rasprave. Nije povoljan trenutak da isterujete svoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Žena, Devojka, Svađa
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Odličan prvi radni dan je pred Devicama, tako da bez većih prepreka realizuju zacrtane obaveze. Povoljne su okolnosti I za sve vrste finansijskih transakcija.

Ljubav: Odličan dan je da sa dragom osobom negde izađete ili pak organizujete neko manje okupljanje sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vage očekuje dosta posla prvog radnog dana, ali ne bi trebalo da bude većih prepreka, obratite eventualno pažnju na konkurenciju.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje na vašem ljubavnom horizontu možete da očekujete ovog dana, izazvano pre svega nerazumevanjem drage osobe za neke vaše poteze ili ideje.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Početkom sedmice moguće su komplikacije na polju posla, što bi vam od starta moglo stvoriti dodatnu nervozu. Nema vam druge nego da se hrabro uhvatite u koštac sa izazovima i vrednim radom prevaziđete sve probleme.

Ljubav: Povoljne su astrološke okolnosti za sve vrste ljubavnih priča, posebno ukoliko ste naumili da neku pokrenete na duže staze. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Disanje, Devojka
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Početak sedmice Strelčevima donosi susret ili razgovor sa osobom bitnom za poslovno napredovanje. Potrudite se da napravite dobar poslovni dogovor.

Ljubav: Oslušnite malo potrebe druge strane, ne bi bilo loše da pokažete malo više pažnje i razumevanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Budite vredni, inspirativni i pokažite želju za akcijom pred saradnicima, danas biste mogli da očekujete jedan od boljih poslovnih dana.

Ljubav: Mogli biste danas da sa dragom osobom realizujete neku vrlo neobičnu ideju, što inače nije tipično za vas. Rizikujte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Mogli biste biti dovedeni u neprijatnu situaciju da neko pokuša da vam nametne određena pravila ponašanja. Ne secite na prvu, strpite se I najpre saslušajte.

Ljubav: Zadovoljni ste, i to treba da pokazujete na svakom koraku. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Ova sedmica donosi Ribama dosta posla ali razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo da bude. Čuvajte se nepreciznih dogovara ili loše projektovanih ciljeva što se rokova tiče.

Ljubav: Bilo bi dobro da pokušate da izbegnete potencijalne nesporazume u komunikaciji zajedničkom težnjom ka kompromisu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs