HOROSKOP ZA 12. APRIL: Lavu stiže poslovna ponuda koju ne sme da odbije, dok NJIH čeka PREOKRET

12. aprila Škorpiju čeka veliki uspeh, Vaga sanja o promeni, a Lavu se dešava ono najbolje

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 12. APRIL: Lavu stiže poslovna ponuda koju ne sme da odbije, dok NJIH čeka PREOKRET
Horoskop za 12. april 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Potrudite se da se prvenstveno posvetite, sa što više fokusa, sopstvenoj organizaciji posla, i eventualno napravite par korekcija u cilju što veće efikasnosti.

Ljubav: Ono što se može očekivati sa velikom verovatnoćom, tokom ovog dana jeste pojačan intezitet komunikacije sa dragom osobom, u cilju jačanja postojećih, ili podizanja na viši nivo novih partnerskih veza.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Relativno miran dan na polju profesionalnih aktivnosti danas očekuje većinu Bikova. Obratite pažnju na komunikaciju sa autoritetima.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neki događaji iz vaše ljubavne prošlosti utiču na aktuelna dešavanja na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Blizanci

Posao: Veoma uspešan dan za većinu tipičnih Blizanaca, posebno u segmentu idejno – organizacionih poslovnih aktivnosti, ali povedite računa da se ne rasplinete suviše.

Ljubav: Uglavnom pozitivna energija i povoljne okolnosti trebalo bi da prate Blizance tokom ove srede u sferi ljubavi, posebno ukoliko vam je na umu flertovanje i neobavezna fina komunikacija.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa sitnim kostima na rukama i nogama.

Rak

Posao: Iako povremeno nećete biti na istim talasnim dužinama, saradnja sa kolegama funkcionisaće odlično.

Ljubav: Bez nekih konkretnih ljubavnih akcija na vašem ljubavnom horizontu tokom ove srede.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Lav

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Budite spremni za dodatne napore i bolju koncentraciju, ako želite da što bolje iskoristite pretežno povoljnu konstelaciju nebeskih tela na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguća osetljiovst kičmenog dela.

Devica

Posao: Bez obzira na detaljne i precizne dogovore, nemojte se iznenaditi ako u poslednjem trenutku iskrsne nešto novo, nepredviđeno i celu situaciju stopira, ili čak vrati na početak.

Ljubav: Moguć je neočekivani susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti, koji vas neće ostaviti ravnodušnim, pa ukoliko ste spremni za konkretnu akciju, ništa vam ne stoji na putu kao prepreka.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Poradite na kontinuitetu, ne dozvolite da započinjete nove obaveze, a da prethodno niste završili sa starim.

Ljubav: Nije isključeno da danas inicijativu preuzme druga stana, a vi se prepustite potpunom uživanju.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Škorpija

Posao: Nema razloga da žurite i da forsirate da što pre završite posao koji je pred vama, samo ćete sebi napraviti medveđu uslugu jer možete pogrešiti.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih preokreta na polju ljubavnih relacija tokom ove srede, sve bi trebalo da držite pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Bezmalo sve prateće okolnosti ići će danas tipičnim Strelčevima na ruku, da bez problema završe sa svojim zacrtanim obavezama.

Ljubav: Atmosfera na vašemljubavnom horizontu biće uglavnom pozitivna, sa akcentom na elementima strasti i uživanja u trenutnoj situaciji, bez mnogo razmišljanja o narednom periodu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Moguće je obnova neke saradnje iz prošlosti koja bi vam mogla biti veoma bitna za buduće poslovne aktivnosti.

Ljubav: Lep period je pred vama, bavite se planovima za budućnost, jačajte vašu vezu i pre svega uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Nemojte olako prihvatati nove ideje, za koje već unapred znate da nisu lake za realizaciju. Štedite energetske resurse.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za sve ljubavne akcije, bez obzira da li se radi o održavanju postojećih partnerskih odnosa, ili je u pitanju osvajanje nove simpatije. Samo napred.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Ne bi bilo loše da podelite početnu ideju na par delova, pa onda etapu po etapu krenite u realizaciju. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Posvetite se zajedničkim prijateljima, pravite dugoročnije planove, uživajte u onome što vas stvarno ispunjava.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs