HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR: Vaga gubi živce zbog muža, Škorpija će prevariti suprugu, a NJIH tek očekuje ŠOK

25. februar donosi neke prilično radikalne promene za većinu znakova Zodijaka. Sve što treba da uradite je da pažljivo razmislite pre nego što počnete da delujete

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR: Vaga gubi živce zbog muža, Škorpija će prevariti suprugu, a NJIH tek očekuje ŠOK
Horoskop za 25. februar 2023. godine, Foto: Thinkstock

Ovan

Posao: Vreme je za odmor, mnogi Ovnovi bi trebalo u bukvalnom smislu da se prepuste opuštanju i uživanju.

Ljubav: Očekuje vas vrlo verovatno miran prosečan dan u sferi ljubavi, mada je moguće da informacija od neke stare simpatije ipak zagolica vaše srce.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Većina Bikova bi želela odmah da isključi sve vezano za obaveze i posao, ipak, za nijansu bi bilo bolje da smanjujete u nekoliko postepenih faza.

Ljubav: Dan kao poručen za tipične predstavnike ovog astrološkog znaka da dožive pozitivan šok zbog neočekivanog novog poznanstva, moguća ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, ne preterujete sa vašim omiljenim poslasticama.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne zadatke, ako ima nešto nedovršeno, biće bolje da sačeka do početka sledeće radne sedmice.

Ljubav: Fini osećaj emotivne topline i pojačane želje za strašću, pokušajte da realizujete nekom konkretnom akcijom bez velikih ciljeva i očekivanja.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Rak

Posao: Ukoliko se dobro organizujete i napravite valjan plan imaćete vremena za odmor, ali i da odradite neke sitnije poslove koji vam se razvlače duži period unazad.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi, ali i prema voljenoj osobi, ovaj dan vam može doneti nepotrebne diskusije i nesporazume na partnerskim relacijama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ako ste odlučili da odmarate budite istrajni u tome jer za očekivati je da vas pozovu iz poslovnog okruženja i nametnu vam neplaniranu poslovnu obavezu.

Ljubav: Lavove očekuje dobar dan da uživaju u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije pa do flerta i avanture na traci novih mogućnosti.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Devica

Posao: Više lepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi, nije loš dan da nešto i pokrenete ali svima je potreban odmor, nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Nije baš neki naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste dobar da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Dobar san i mentalni relaks, preduslovi su da predupredite glavobolju.

Vaga

Posao: Ovaj dan kod većine Vaga zahteva mali predah, i regenerisanje svih raspoloživih radnih resursa. Uživajte.

Ljubav: Dosta energije biće vam potrebno i za nova ljubavna iskušenje u narednom periodu, a ova subota donosi nagoveštaj lepih budućih dešavanja na vašem emotivnom planu.

Zdravlje: Prolazna napetost i pojačana nervoza.

Škorpija

Posao: Malo radnih aktivnosti, malo psihofizičkog odmora, pa opet tako, neće biti lako da to baš sprovedete ali se potrudite kako bi dan završili sa osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Relativno miran i sasvim korektan dan imaće sve one osobe rođene u znaku Škorpije koje žele da se posvete negovanju postojećih lepih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizički odmor, i dobar san.

Strelac

Posao: One prave profesionalne obaveze trebalo bi da ste odložili na stranu, ali lepu priliku za kraći put, kombinaciju uživanja i posla, valjalo bi da iskoristite na pravi način.

Ljubav: Nekoliko novih vrata i prolaza za nova poznanstva moglo bi da se ove subote otvori za tipične Strelčeve. Lepa najava za sve željne promena na ljubavnom planu.

Zdravlje: Ne preterujte sa konzumiranjem energetskih pića.

Jarac

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Jarca realno je da tokom dana ima osećaj viška fizičke energije koju bi trebalo potrošiti, ali pre svega na neki relaksirajući način.

Ljubav: Relativno miran dan možete očekivati u sferi ljubavi. a pojedinci bi ipak trebalo da se aktiviraju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Privatne aktivnosti, posvećenost hobiju ili neki izlet dobro će doći da se najveći deo energije potroši na dobar, opušten a ipak koristan način.

Ljubav: Veoma povoljan dan je za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodolije koje nisu zadovoljne postojećim stanjem.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodnih radnih dana može da bude korisno, ali nemojte da preterivanjem sami sebi zagorčate inače sasvim solidan dan.

Ljubav: Već nekoliko prethodnih dana imali ste signale da druga strana partnerskih odnosa nije nečim zadovoljna, evo dana da se više ljubavnih karata potpuno otvori.

Zdravlje: Izuzev osećaja umora nema drugih upozorenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs