HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR: Devica nikad uspešnija, a Jarac zaljubljen do ušiju, dok NJIH očekuje NEŠTO NEOBIČNO

24. februar je srećan i uspešan dan za mnoge znake Zodijaka, sve što treba da radite je da se prepustite

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR: Devica nikad uspešnija, a Jarac zaljubljen do ušiju, dok NJIH očekuje NEŠTO NEOBIČNO
Horoskop za 24. februar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova trebalo bi da dočeka u dobrom raspoloženju zbog uspešnog privođenja kraju profesionalnih zadataka.

Ljubav: Na ljubavnom polju tipični predstavnici ovog znaka mogu nadati opuštenoj atmosferi i uživanju u pažnji i razumevanju drage osobe.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Većina Bikova imaće danas dobru priliku da mirno i u okvirima svojih očekivanja privedu kraju sedmicu, u kojoj su uglavnom bili na visini profesionalnih zadataka.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu danas, ukoliko vam to odgovara uživajte, a ukoliko pak želite nešto da menjate sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Evo radnog dana u kome bi najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Blizanaca mogli da dožive prijatno iznenađenje, zbog velikog profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima, i bar jednu zamisao sprovedete u delo na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Vrlo dobre okolnosti na vašem profesionalnom planu najavljuju pokretanje više inicijativa i dogovora. Samo napred.

Ljubav: Objektivno, ovo je dan u kome je realnije da više pažnje dobijete nego što ćete posvetiti drugoj strani.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Dobar i visok nivo energije najavljuju uspešno okončanje ove radne sedmice, a određeni procenat osoba rođenih u ovom znaku može očekivati manja mimoilaženja u stavovima sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Trebalo bi danas da imate povoljniju klimu za produbljivanje starih, ali i za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Device ovog petka, tako da u svom poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja ovaj dan bi trebalo da bude u rangu prosečnih, mada nije nerealno očekivati da pojedini predstavnici ovog sazvežđa pokažu neočekivanu konkretnu inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Vage već je odradila najvažnije profesionalne obaveze, tako da ovaj dan može iskoristiti za planiranje odmora za predstojeći vikend.

Ljubav: Uz planiranje odmora brojni predstavnici mogli bi da posvete danas dosta pažnje potencijalno novoj simpatiji koja se pojavila na ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Škorpija

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Škorpijama donosi dobre uslove za rekapitulaciju urađenog, ali i pohvale od strane nadređenih za uložen trud i napor u prethodnom period.

Ljubav: Dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja može vam doneti znak pažnje osobe povezane sa poslom.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Velikom užurbanošću i pojačanim tempom tipični Strelčeva pokušaće danas da urade više nego prethodnih dana, potrudite se samo da u brzini ne napravite neki veći previd.

Ljubav: Više intrigantnih situacija možete očekivati danas na svom ljubavnom putu, pa eto prilike za sve one koji su željni akcija i novih mogućnosti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Po običaju i ovog petka je realno očekivati da budete vredni i marljivi na profesionalnom polju, uz naglasak da će vam možda trebati još malo napora da završite prihvaćene radne obaveze.

Ljubav: Nije za očekivati neko posebno angažovanje u sferi ljubavi, ali svakako biste mogli da planirate neko dešavanje za vikend.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Vodolija

Posao: Veliko angažovanje, još veći promet informacija i najava uspešnog radnog dana je pred Vodolijama. Ipak nemojte sve sami posebno ako ste započeli dve – tri paralelne aktivnosti.

Ljubav: Danas verovatno nećete imati previše vremena za ljubavna dešavanja, uprkos tome za očekivati je bar jednu povoljnu situaciju za flert, koketiranje.

Zdravlje: Relaksirajte polje psihe.

Ribe

Posao: Dosta profesionalnih obaveza očekuje osobe rođene u znaku Riba poslednjeg radnog dana u sedmici, ne sekirajte se previše ukoliko ne završite sve kako ste planirali.

Ljubav: Dobra komunikacija i fina priča izvesni su na ljubavnom planu, a moguće je očekivati i neki zanimljivi predlog za vikend od druge strane. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs