astro prognoza

HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR: Ovnovi bez energije, Vagama ljubav na klimavim nogama, a NJIH čeka POZIV KOJI SE NE ODBIJA

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 05.02.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR: Ovnovi bez energije, Vagama ljubav na klimavim nogama, a NJIH čeka POZIV KOJI SE NE ODBIJA
Horoskop za 5. februar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna drugi dan vikenda donosi nešto niži nivo energije, ali ipak je realno da ostvarite sve zacrtane ciljeve.

Ljubav: Ovaj dan može biti veoma značajan za rešavanje sitnijih dilema koje imate u vezi svojih osećanja prema osobi koja egzistira u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Bik

Posao: Malo zbog energije, a malo i zbog toga što im to više odgovara, tipični Bikovi bi trebalo danas da funkcionišu u nešto sporijem ritmu.

Ljubav: Uprkos želji da tako bude i na polju ljubavnih odnosa, tu se stvari mogu dešavati znatno brže, pa je neophodno da i vi adekvatno reagujete.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije povoljan da najtipičniji Blizanci forsiraju donošenje bilo kakvih odluka, koje imaju veze sa budućim profesionalnim angažovanjem.

Ljubav: Nije pred vama ni neki ekstra povoljan dan za dešavanja u sferi ljubavi, jer vas mogu očekivati kritike sa druge strane koja možda sumnja u vašu vernost.

Zdravlje: Povedite računa o osetljivosti pluća i respiratornog sistema.

Rak

Posao: Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Raka. Skromne ambicije, i vrlo verovatno rezultati tek da budu na pozitivnoj polovini.

Ljubav: Tokom ove nedelje valjalo bi da najviše pažnje posvetite sitnim nevidljivim signalima na polju ljubavnih relacija. Možda uočite nešto neobično

Zdravlje: Ništa značajnije osim nešto nižeg nivoa raspoloženja.

Lav

Posao: Dosta sitnica u vezi profesionalnih delatnosti danas bi moglo da okupira lavovsku pažnju. Nemojte ništa gurati pod tepih, ali ni dozvoliti da vas sve to optereti.

Ljubav: Određena opterećenja u sferi ljubavi prate vas duži period, evo jednog dana da makar nešto od svega toga relaksirate, ili čak i stavite tačku.

Zdravlje: Nemojte rasipati energiju, prvenstveno psihičku, na više strana.

Devica

Posao: Nema nagoveštaja krupnih dešavanja i noviteta na profesionalnom planu Devica. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija današnja situacija bi trebalo da bude prilično mirna i stabilna. Potrudite nekim nebitnim sitničarenjem sve ne pokvarite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Takozvane sekundarne delatnosti ili neki hobi, tokom ove nedelje mogu Vagama doneti dosta obaveza i zadovoljstva urađenim svojim rukama. Ljubav: Današnjim potencijalnim talasanjima u sferi ljubavi malo će doprineti druga strana, ali znatno više vi svojim premišljanjima i vaganjem do besvesti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iskoristite ovaj dan da se koliko toliko odmorite, i akumulirate energiju za novi radni ciklus.

Ljubav: Bez obzira što ste možda u pravu i argumenti su na vašoj strani, danas nikako nemojte isterivati neku pravdu po svaku cenu.

Zdravlje: Priluvajte se sitnih fičkih povreda.

Strelac

Posao: Prilično opušteno ponašanje i smanjena očekivanja, tipičnim Strelčevima donose solidne okolnosti da ipak uspešno privedu kraju sve svoje obaveze.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, neće biti dobro da se previše opuštate. Realno je da budete izloženi vrlo kritičkim ocenama drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Većina osoba rođenih u sazvežđu Jarca, imaće lepu priliku da konačno stavi tačku na manji poslovni angažman iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nove mogućnosti tu su u vašoj blizini. Protrljajte oči, okrenite glavu levo, desno i realno je da shvatite o čemu je reč.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Vodolije mogu očekivati više poziva i razgovora o budućim profesionalnim planovima. Budite svoji, ali ne žurite sa konačnim dogovorima.

Ljubav: Vrlo važna pitanja u sferi ljubavi, čekaju već neko vreme da se ozbiljnije pozabavite njihovim rešavanjem. Ovo nije loš dan da se angažujete na tom polju i konačno stavite tačku.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa probavnim sistemom.

Ribe

Posao: Prilično naporan dan nalazi se pred većinom Riba, ne toliko zbog obima posla, već prvenstveno zbog nepraktične organizacije i rasplinutosti na više strana.

Ljubav: Neke kontakte ostvarene prethodnih dana valja proveriti, raspitati se pre nego što se ozbiljnije zagrejete.

Zdravlje: Vodite računa o cirkulaciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs