DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Pred Ovnovima je uspeh na poslu, a JEDAN ZNAK očekuje ljubavno razočaranje

U nastavku teksta pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. januar 2023. i saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene.

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Pred Ovnovima je uspeh na poslu, a JEDAN ZNAK očekuje ljubavno razočaranje
Dnevni horoskop za 23 januar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Čeka vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Ne nervirajte se previše zbog onih saradnika koji budu kaskali, ipak ste vi neprikosnoveni lider kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste da upoznate na neuobičajenom mestu i potpuno neočekivano novu interesantnu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Već na početku nove radne sedmice, tipični predstavnici astrološkog znaka Bika mogu se suočiti sa povećanim obimom posla, i najavom dodatnih zaduženja od strane autoriteta.

Ljubav: Solidna klima na vašem ljubavnom planu daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske blizanačke predispozicije, trebalo bi da vam donesu i konkretizaciju nekih dogovora od ranije, posebno ako su povezane sa inostranstvom.

Ljubav: Opušten i miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste slobodne trenutke provesti u poseti prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Malo naporan početak radne sedmice nalazi se pred većinom Rakova. Nešto sporije, uglavnom zbog neočekivanih tehničkih poteškoća ali ipak svojim tempom ostvarićete sve postavljene zadatke.

Ljubav: Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Prenaglašena doza samopouzdanja i želja da se po svaku cenu bude u centru pažnje i događaja danas može doprineti da tipični Lavovi budu veoma teški za saradnju.

Ljubav: Ako ne želite da manji nesporazumi na polju partnerskih odnosa previše eskaliraju, budite fleksibilniji i težite kompromisu.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Devica

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Devica dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama. Nema razloga za nervozu, sve prepreke ćete uspešno savladati.

Ljubav: Vaša tipična racionalnost i analiza najsitnijih detalja, danas vam može koristiti da bolje razumete i ugodite potrebama i zahtevima osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Tokom prvog radnog dana ove sedmice Vage mogu biti uspešne na polju posla, a posebno na polju kreativnosti i pokretanju novih ideja. Moguća je i nova poslovna ponuda ili saradnja.

Ljubav: Moguć je neočekivan susret sa starom simpatijom koji će vas potpuno oduševiti. Provedite fine trenutke u opuštenoj priči, flertu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidan radni dan za većinu Škorpija. Neke stvari od ranije koje su bili u zastoju sada se pokreću i možete da odahnete.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih preokreta na vašem ljubavnom planu. Niste u svom elementu.

Strelac

Posao: Nova radna sedmica, i novi poslovni zadaci već se nalaze na listi tipičnih Strelčeva. Korak po korak krenite u realizaciju, danas vas očekuju neka razrešenja dogovora od ranije koji su bili u zastoju.

Ljubav: Ukoliko nameravate da napravite neki novi konkretan korak u sferi ljubavi, razmislite da li ima nedorečenih stvari iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućih zahteva od strane nadređenih vezanih za papirologiju ili neku dokumentaciju.

Ljubav: Manje više trebalo bi da ste zadovoljni svojim emotivnim životom, posebno ukoliko ste u braku ili vezi. Slobodni, budite strpljivi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u ljubavnoj sferi, očekuje vas mirna i opuštena atmosfera, bez naznaka nekih problema.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ako želite da pregurate ovaj ponedeljak bez većih poteškoća, potrudite se da fokus pažnje bude samo na najvažnijim poslovnim zadacima.

Ljubav: Uglavnom se preispitujete i motate po glavi razne osobe i situacije iz prošlosti. Jedna osoba vam nikako ne izlazi iz glave.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs