RETROGRADNI MERKUR STIŽE 15. DECEMBRA: Čekaju nas ozbiljni problemi s novcem, a sve se menja od OVOG DATUMA

Šta da radite tokom retrogradnog merkura u decembru? Pravite planove, ali jedno oko uvek držiti otvoreno - budite na oprezu

Horoskop
15:32h Autor:
RETROGRADNI MERKUR STIŽE 15. DECEMBRA: Čekaju nas ozbiljni problemi s novcem, a sve se menja od OVOG DATUMA
Retrogradni Merkur u decembru, Foto: Shutterstock

Prvu nedelju decembra označiće odlazak retrogradnog Neptuna. Stoga, tokom ovog perioda vredi biti na oprezu - treba razumeti da postoji to nešto što će uticati na vas duboko iznutra. Strahovi, neizvesnost i veliki stres su posledica ovih promena. Doći će do pada koncentracije, a greške će se dešavati zbog previda. Tome itekako doprinosi i retrogradni Merkur u složenoj konjukciji.

Do 10. decembra retrogradni Mars dolazi u opoziciju sa Suncem, što dovodi do sukoba između ljudi. Velika netrpeljivost će biti u vazduhu. Energija se koristi pogrešno.

15. decembra retrogradni Mars pravi kvadrat prema Mesecu u Devidi, što znači da je bolje ne planirati popravku u kući, ozbiljnu kupovinu, duga putovanja i finansijske transakcije. Agresija i anksioznost mogu se pojaviti iz čista mira.

Od sredine decembra stvari će krenuti na bolje, a unutrašnji pritisak će popustiti. Misli će biti lakše i jasnije.

Moćni dani za želje

Prelaz između 21. i 22. decembra se smatra dan zimske solsticije, što znači da je vreme za ostvarenje želja. Takođe je 23. decembar vreme mladog meseca, a to znači da kroz glavu treba da vam prolazi sve ono što biste voleli da vam se desi.

Od sredine decembra, tačnije od 26. decembra možete slobodno da pravite planove, jer će tada retrogradni Merkur biti već oslabljen.

I zapamtite, sami smo kreatori naše sudbine. Trudite se uvek da budete bolji i tako ćete otvoriti mogućnosti za čuda koja će se desiti, praktično iz ničega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs