HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR: Lav dominira na svim poljima, Strelac je apsolutni pobednik, a ONI imaju problema sa novcem

29. novembar je veoma naporan dan za sve Vage, a loše vesti stižu i Ribama

Horoskop
15:31h Autor:
HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR: Lav dominira na svim poljima, Strelac je apsolutni pobednik, a ONI imaju problema sa novcem
Horoskop za 29. novembar 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Bilo da je reč o dodatnim zadacima ili da su u pitanju promene u organizaciono – tehničkom delu poslovnog angažovanja, na Ovnovima će biti prilično veliki pritisak kako da se organizuju i kako da uspešno savladaju sve eventualne prepreke.

Ljubav: Sa partnerom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja, dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Dan sa puno obaveza, lošom komunikacijom sa saradnicima i promenama koje morate u hodu rešavati.

Ljubav: Ovog dana možete uspešno razrešiti sve nesuglasice koje ste imali prethodnih dana sa dragom osobom.

Zdravlje: Rasipanje energije, stres.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan je pred Blizancima. Samo ne dozvolite da vas vaše brze reakcije dovedu do problema u komunikaciji sa saradnicima i nekim slučajnim propustima.

Ljubav: Iako na prvi pogled sva izgleda zadovoljavajuće, kod oboje tinja prikriveno nezadovoljstvo i napetost.

Zdravlje: Osetljivost kostiju, zglobova.

Rak

Posao: Komunikacija će vam ići od ruke, pa je ovo odličan dan da pokrenete neke poslovne dogovore. Samo napred.

Ljubav: To što vam se neka pitanja konstantno vraćaju koliko god ih vi terali od sebe samo označava da ih ili niste rešili na pravi način ili da se niste sami sa sobom dogovorili.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Imate dosta očekivanja. Trebalo bi sve da se odvija u planiranom smeru, poslovi se odvijaju kako i treba i dobri rezultati ne bi smeli da izostanu.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke ozbiljnije poteze u sferi ljubavi, sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Negativnu energiju izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Devica

Posao: Solidan radni dan je pred Devicama, da uz doduše malo više potrošene energije za obične stvari i sitnice ipak sve na vreme privedu kraju.

Ljubav: Slobodne Device, dobar je period za emotivne početke. Samo ne tajne, jer to nosi velike rizike da neko iz neposrednog okruženja napravi neki problem bez problema.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Vaga

Posao: Naporan dan je pred Vagam. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju ni malo, i to će vas dodatno izbaciti iz ravnoteže.

Ljubav: Vaša očekivanja su veća po pitanju dokaza privrženosti i emocija prema vama. Nemojte preterivati niste ni vi uvek u pravu.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Nove poslovne ponude se sada mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujete, pa morate biti skoncentrisani i spremni za akciju u svakom trenutku.

Ljubav: Neko vam se vrlo uporno udvara, otvorite četvore oči. Pokušajte da repove iz prošlosti ostavite iza sebe i posvetite se novim prilikama.

Zdravlje: Moguće su manje probavne tegobe.

Strelac

Posao: Odličan dan u najavi je pred tipičnim Strelčevima, gde biste mogli da zablistate kada su neke nove praktične ideje u pitanju. Radite na sebi i ličnom usavršavanju.

Ljubav: Niste sami u odnosu i ne može sve onako kako vi hoćete, postoji i druga strana, uskladite se, možete vi to.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Jarac

Posao: Očekuje vas dobra komunikacija, kreativnost će takođe biti na nivou, a postoji i šansa da vas neko podrži u vašim planovima ili da vam da dobre smernice na dalje. Samo napred.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, kroz poslovni segment ili preko društvenih mreža – postoji osoba ili osobe koje pokušavaju da pojačaju kontakt sa vama i približe vam se. Osim flerta nema naznaka ozbiljnijoj priči.

Zdravlje: Iscrpljenost, dovoljno se naspavajte pre svega.

Vodolija

Posao: Očekujte veliku podršku od osoba koje cenite, one vam daju vetar u leđa i podstiču vas da uvodite promene, da radite stvari na drugačiji način, da širite svoju poslovnu priču.

Ljubav: Potrudite se da da više vremena posvetite partneru, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Ribe

Posao: Pokrenute svoje ideje, svoja poslovna rešenja, svoju kreativnost – ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima.

Ljubav: Lep dan je pred vama kada je emotivna strana u pitanju, imate mnogo lepršavosti i lepih osećaja u sebi. Pustite neka vas talas pozitivnosti i lepih dešavanja nosi.

Zdravlje: Odlično

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs