Naučnik

Nikola Tesla: Najveća ljudska zabluda je u ovome!

Čovek izvan svog vremena o problemima novog doba

Lifestyle 10.12.2018. - 17:38h Autor: fontanasvjetlosti.com
Foto: Profimedia

Prvo mesto

 

Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru koje, što je najčudnije, ne potiču iz starog ili srednjeg veka, nego naprotiv iz modernog doba.

 

To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum, bez energija i materije u najvećem svom delu, osim planeta, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

 

One su kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog nadobudnih naučnika koji su donosili zaključke, bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

 

Zašto je Nikola Tesla bio nenadmašni genije: Način života ovog Srbina oduševio svet!

Drugo mesto

 

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti i time automatski neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po proširenosti, zbog nemerljivih grešaka nauke odnosno medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

 

Knjiga puna tajni otkriva: Jovanka Broz i Nikola Tesla su bili rođaci!

 

Treće mesto

 

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korištenja pomoću energija kroz električnu, toplinsku, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

 

I što je najgore, o tome se ni ne razmišlja kao ni o korištenju mnogobrojnih energija koje su u stanju pomoći čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa koje bi mogle preporoditi Zemlju i celu ljudsku civilizaciju!

 

Najviša titula koju je Nikola Tesla imao: Bićete ponosni na njegov odgovor jednom Francuzu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...