Nećete pogrešiti

Najbolji pokloni za muškarce su praktični!

Karte za utakmicu, lep odevni predmet, parfem, balzam posle brijanja ili ceo kozmetički set, samo su neke od stvari kojima biste mogli da obradujete svog partnera
Lifestyle
11:22h Autor:
Najbolji pokloni za muškarce su praktični!
Foto: Shutterstock

Bilo da je reč o modernim gedžetima, ulaznici za utakmicu ili lepom odevnom predmetu, muškarci će najviše ceniti poklone koji su praktični.

Stereotip da muškarci vole gedžete je tačanBrojna istraživanja su potvrdila - muškarci najviše žele poklone tehnološke prirode. Pri tom se misli na tablete, smartfone, plejere, delove za računar, kućni bioskop, fotoaparate i slično. U istraživanju i korišćenju istih oni će zasigurno uživati.

Odeća je praktičan poklonLepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan izbor. Kako većina muškaraca nije ljubitelj šopinga, a naročito odeće, ukoliko pogodite njegov stil biće vam zahvalan. Ali, pre nego što krenete u šoping, razmislite o tome što bi zaista želeo i šta je njegov stil.

I muškarci vole kozmetikuVećina muškaraca želi lep i negovan izgled bez previše truda, a kako nisu upućeni u kozmetiku, odabir pravog preparata im može predstavljati problem. Kvalitetan parfem, balzam posle brijanja ili ceo kozmetički set zadovoljiće njegove praktične potrebe.

Karte za utakmicu, koncert...Karte za utakmicu omiljenog kluba, meč borilačkih sportova ili omiljeni bend poklon su sa kojim ne možete da pogrešite. U ovakav tip poklona spadaju i odlasci na neku aktivnost koju znate da želi, a nije probao, poput kartinga.

Igre su zabavan poklonIgrice za PlayStation, kao i dodaci za igrice poput bežične tastature i džojstika idealan su poklon za muškarce koji vole ovakav način provođenja slobodnog vremena.

Kućni ljubimac je super poklon, ali samo ako ga želiNovi čupavi prijatelj svakako je nezaboravan i vrlo drag poklon, ali nemojte da mu ga poklonite ako nema uslove za njih ili, pak, nije izrazio želju da bi ih jednog dana hteo imati. Razmislite o životinji koju planirate da mu nabavite u skladu sa njegovim slobodnim vremenom i mogućnostima.

Hobi ili "uradi sam pribor"Veliki broj muškaraca obožava nešto da popravlja i slaže, a ako nema adekvatan alat za to, on može biti odličan poklon.

Modni dodatakSat, nakit ili praktična torbica dobar su izbor. Pre odabira poklona pokušajte da saznate njegov ukus, najbolje preko komentarisanja sličnih predmeta u časopisima ili sa prijateljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs