Da ne poverujete

9 godina živela neprimećeno u kući koja nije njena: Doživela šok života na reakciju vlasnika! (VIDEO)

Čekala je da neko dođe i pokuca na njena vrata i da joj kaže da plati ili da se odseli. Međutim, nakon 9 godina niko nije došao, sve dok neko nije saznao da ona živi u toj kući bez plaćanja ikakve mesečne naknade

Lifestyle 14.01.2018. - 19:31h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / CBS This Morning

Dom je tamo gde je srce, a za Lisu Hardi je to trosobna kuća iz 1910. godine na koju je naišla na čudan način. Pre nekoliko godina, pre pada tržišta kuća u Americi, Lisa je radila u agenciji za prodaju nekretnina. Kao mnogi ljudi tada, smatrala je da će se njen život samo poboljšavati kako vreme bude prolazilo.

 

Lisa je ostala u šoku kada joj je šef ponudio da izabere jednu od kuća koju imaju u ponudi kao svoj vlastiti dom. Sve dok bi Lisa radila u njegovoj kompaniji, ta kuća bi bila njena. Nije bilo nikakvih pregovora o mesečnoj kiriji, ali je Lisa mislila da će u jednom trenutku doći do toga.

 

Četvoročlana porodica udobno živi u 22 kvadrata: Mala, a potpuno funkcionalna kuća! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / CBS This Morning

Lisa je u jednom trenutku saznala da je kompanija za koju je radila propala naglo te jednostavno prestala da postoji…

 

Čekala je da neko dođe i pokuca na njena vrata i da joj kaže da plati ili da se odseli. Međutim, nakon 9 godina niko nije došao, sve dok neko nije saznao da ona živi u toj kući bez ikakve mesečne naknade.

 

Za Lisu je odlična stvar bila da ni banke, ni sam grad u kojem je živela nisu puno marili o stvarima koje su se nalazile na tržištu i kojih je bilo jednostavno previše. Nakon 9 godina, Lisa je odgojila svoju porodicu u toj kući, te se pobrinula za samu kuću i uredila je, bez da je platila išta za nju.

 

Majka napravila kuću za samo 360 evra: Neverovatno čega se setila! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / CBS This Morning

Kada je gradska uprava shvatila da je napravila grešku, odmah je stavila kuću na prodaju, a kompanija iz Singapura ju je kupila po odličnoj ceni. Za Lisu se to činilo kao kraj života u toj kući. Međutim, njena sreća je još nije napustila.

 

Singapurska kompanija je odlučila da Lisa može da ostane u kući, na kojoj su popravili krov, ali uz jedan uslov - da se plaća mesečna kirija.

 

Zavirite u dom Suzane Mančić: 175 luksuznih kvadrata u centru grada! (FOTO)

 

Pogledajte Lisinu priču:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs