Horoskop

Najpreciznije karte pogađaju budućnost: Koga u januaru čeka napredak, a ko će nastaviti da samuje!

Saznajte šta vam ciganske karte poručuju za početak 2018. godine

Lifestyle
19:15h Autor:
Najpreciznije karte pogađaju budućnost: Koga u januaru čeka napredak, a ko će nastaviti da samuje!
Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBOMORA-DETE-NEPRILIKA

Ljubav

Čak i kada postoje neki komplikovani trenuci u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom – poenta je istrajati, prevazići napete situacije i u vezu uneti više ljubavi i zajedništva. Na taj način bi zauzeti Ovnovi trebalo da razmišljaju tokom januara. Najlakše je odustati ili se okrenuti nekom drugom, flerta ili tajnog odnosa radi – graditi pravu ljubav i pravu vezu je ponekad teško, ali vredi truda. Zato se potrudite da vam ovaj mesec donese lepe zajedničke trenutke. Stavite ljubav i strast na prvo mesto. Slobodnim Ovnovima stoje neki novi emotivni počeci, ali oni koji su uglavnom obojeni strašću...

Posao

I pored nedoumica i nesigurnosti koje imate po pitanju poslovnog segmenta, ipak će januar mesec doneti dobre rezultate. Ovnovima su jako naglašeni novi počeci – novi saradnički odnosi, jaka poslovna partnerstva, ali i radna mesta nezaposlenima. Ukoliko tražite posao, najviše sreće ćete imati od početka druge dekade januara. Kolegijalni odnosi bi trebalo da se poboljšaju, kao i komunikacija sa nadređenima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada ćete imati troškove vezane za majstore i popravke.

Zdravlje

Starijim Ovnovima su naglašene infekcije, najpre vezane za urinarni trakt. Obavite potrebne analize kod lekara.

BIK

TUGA-IZNENADNA SREĆA-OFICIR

Ljubav

Kod slobodnih Bikova naglašena je velika usamljenost i jaka potreba da ponovo vole i budu voljeni. No, bojim se da karta Iznenadna sreća teško može da vam donese nešto stabilnije i ozbiljnije, pošto uglavnom govori o dobrom provodu i odnosima u kojima postoji element neobaveznosti i avanturizma. Eventualno bi treća dekada mogla da vam donese nešto trajnije – u pitanju je ili neko koga upoznajete preko posla ili osoba koja je uniformisana. Što se tiče onih koji su zauzeti – red lepih dešavanja, red neke ustaljene svakodnevice. Potrebno vam je nešto što će malo "oživeti" odnos sa voljenom osobom...

Posao

U ovom će mesecu nastupiti promene i povećanje aktivnosti u poslovnom segmentu. Sigurno je da vas očekuje veća užurbanost i pomalo nerviranja zbog kratkih rokova za obavljanje nekih poslova, ali karte pokazuju da ćete uspevati da ostvarite kvalitetne i povoljne rezultate. Ne savetuje vam se da donosite neke odluke na brzinu, strpljivost i istrajnost je ono što vas vodi ka cilju i ka onome što želite.

Po pitanju finansija, mogući su neočekivani, veći prilivi. Nezaposlenima – jake šanse u drugoj dekadi.

Zdravlje

Stariji Bikovi bi trebalo da obrate više pažnje na cirkulaciju i stanje krvnih sudova. Mlađa generacija će biti više podložna stresu.

BLIZANCI

NEPRIJATELJ-VESELJE-UDOVAC

Ljubav

Preko izlazaka, prijatelja, društvenih aktivnosti slobodni Blizanci mogu u drugom delu meseca upoznati osobu sa kojom bi poželeli i nešto više od prijateljstva. Vaš duh je vrlo često nemiran i mesto vas ne drži dugo, ali sa ovom osobom biste mogli ostvariti i trajniji odnos, naravno – ukoliko se malo potrudite... Zauzeti Blizanci će tokom ovog perioda imati više želje i potrebe da se posvete partneru i da unaprede svoj odnos. Čekaju vas neki lepi zajednički momenti, ispunjeni dobrim raspoloženjem, i to naročito tokom druge dekade januara. Definitivno ste na izlasku iz negativne ljubavne faze.

Posao

Za prave, velike stvari i promene koje bi vam donele sigurnost i stabilnost u poslovnom segmentu definitivno je potrebno vreme. Vi ste svesni toga, spremni da napredujete malim koracima, ali to ne znači da vam ova situacija odgovara. Neki od vas će kroz pokretanje privatnih poslova pokušati da obezbede sebi jače finansijske prilive. Druga dekada meseca vam može doneti zanimljivu poslovnu saradnju ili kontakt sa osobom koja bi bila značajna po vas. Ovo je dobar period i za nezaposlene.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao promenljiv tokom januara. Starija populacija bi trebalo da više obrati pažnju na hronične probleme.

Mesečni horoskop za januar 2018: Ne piše se svima dobro na početku godine!

foto: Shutterstock

RAK

ČEŽNJA-SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Neispunjenost i nezadovoljstvo, očekivanje nekih boljih dana i srećnijih ljubavnih momenata prisutni su kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Ne očajavajte dragi Rakovi, jer januar jeste pripremio neka lepa iznenađenja za vas. Karte pokazuju da vas čeka novo poznanstvo od kraja prve dekade meseca, i to može biti osoba koju upoznajete preko nekog od prijatelja ili u izlasku. Ovde se može ostvariti velika strast i duboka emotivna povezanost. Zauzeti Rakovi malo variraju sa raspoloženjem. Čas ste zadovoljni, čas partneru pronalazite sto mana. Ne dozvolite da vaše oscilacije u raspoloženju utiču na vezu u kojoj ste.

Posao

Poslovno finansijski segment može biti vrlo zanimljiv tokom ovog meseca. Rakovi mogu dosta fino zaraditi, stabilizovati svoju novčanu situaciju, jer će ih hteti sreća po pitanju priliva. I vaša ambicioznost je dosta aktivirana, pa ćete želeti da napravite promene i kod sebe, ali i u okviru firme u kojoj radite i da kroz njih obezbedite sebi jače pozicije i izbijanje u prvi plan. Malo trzavica u kolegijalnim odnosima će biti prisutno tokom treće dekade, jer će osobama sa kojima radite zasmetati vaša prodornost...

Zdravlje

Trebalo bi voditi računa o grlu, plućima – podložni ste prehladama i virusnim infekcijama. Takođe – povedite računa o načinu ishrane.

LAV

VENČANJE-VERNOST-NEISKRENOST

Ljubav

U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom ovog meseca je neophodno biti što otvoreniji i iskreniji. Vaše bitne relacije su prikazane kao prilično stabilne i nemojte unositi nemir i pometnju u njih time što ćete neke situacije skrivati od voljene osobe. Naravno, upozorenje pogotovo važi za one koji bi eventualno hteli da skrenu ka nekim tajnim vezama... Lavovi koji su slobodni imaju više prilika da uđu u novu ljubavnu priču koja bi čak i mogla postati trajna vrednost u njihovom životu. Da, šanse postoje, ali je pitanje koliko ćete vi biti spremni da se nekome obavežete. Možda vam je sloboda ipak milija...

Posao

Posebno obratite pažnju na odnose sa poslovnim partnerima i saradnicima tokom ovog meseca. Vi se potrudite da budete korektni i da svoje obaveze izvršavate na vreme. Naime, treća dekada januara donosi neke neugodne momente, kada sve ono što je loše može izaći na videlo i uzburkati odnose koji su vam važni. Takođe, Lavovi imaju jaku konkurenciju u svom najbližem okruženju i moguće je da će vam se čak neke stvari raditi i iza leđa. Neka vaš rad i vaši rezultati govore sami za sebe. To vam je zaštita.

Zdravlje

Prva polovina meseca je dosta stabilna u zdravstvenom segmentu, samo vam se preporučuje više kretanja i promene u načinu ishrane. Kraj januara – slabljenje imuniteta.

DEVICA

NEŠTO NOVCA-PISMO-LJUBAVNICA

Ljubav

Slobodne Device mesec januar polako vodi ka ljubavnoj sreći i zadovoljstvu. Od površnog poznanstva i povremene komunikacije, do jake vezanosti i zaljubljenosti. Treća dekada januara definitivno vam donosi da sa osobom koja vam se dopada uđete u emotivnu priču. Buran i uzbuljiv mesec je pred vama – imaćete mnogo kretanja, izlazaka, komunikacije – uživajte u dešavanjima! Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, početkom meseca su prisutne neke manje nesuglasice, ali ništa što vi i voljena osoba ne možete prevazići. Kompromis i dobra komunikacija pomoći će da se stabilizujete sa partnerom.

Posao

Prvi deo januara će uglavnom proteći u nekim sitnim obavezama i poslovima, ili ćete se pak usmeriti da završite ono što je ostalo nezatvoreno u proteklom periodu. Druga dekada januara već donosi povećane aktivnosti i neku pozitivnu užurbanost kod vas – pokrenuli ste se u smeru dogovora sa saradnicima, a ovaj period bi i nezaposlene Device trebalo da iskoriste jer će imati sreće u pronalaženju novog posla. Stoje vam mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje i prilive iz više izvora.

Zdravlje

Nervoza i stres će vas pratiti u prvoj polovini januara. Trudite se da budete u pokretu, ako je moguće – što više u prirodi i na svežem vazduhu.

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

VAGA

NOVAC-MISAO-NESREĆA

Ljubav

Bili slobodni ili zauzeti – često razmišljate o osobi prema kojoj osećate veliku strast. Moguće je da je to neko sa kim radite ili imate neku vrstu poslovnog kontakta. Ukoliko ste slobodni, to što osećate nije veliki problem, jer vam ništa ne stoji na putu da tu želju i ostvarite. Da li će od toga biti nešto ozbiljnije ili ne, u ovom trenutku je teško reći... No, problem postoji ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka, jer ulaskom u nešto što je van okvira vaše postojeće veze, možete itekako pripremiti teren za probleme. Moram da priznam da je iskušenje prilično veliko i da nisam sigurna da li ćete uspeti da mu odolite.

Posao

Ulazite u januar sa nekim stabilnim poslovnim pozicijama i u korektnoj finansijskoj situaciji. Računajte da u prvom delu meseca nećete imati nekih naročito podsticajnih trenutaka po pitanju posla, ali neće biti ni turbulencije i dešavanja koja vam ne odgovaraju. Uglavnom će funkcionisati korektni odnosi i poslovanje. No, treća dekada vas može iznenaditi, neki problemi se mogu pojaviti, naročito u saradnjama i partnerstvima koja traju duže. Moguće je da dođe do promena, čak i prekida.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje, relaksacija, ali i više fizičkih aktivnosti. Pripremite svoj organizam i svoj imunitet za treću dekadu januara, kada ćete biti podložniji virusima.

ŠKORPIJA

TUGA-ČEŽNJA-PORUKA

Ljubav

Ljubavna neispunjenost i zastoj, kao i jake strasti koje su u ovom periodu probuđene u vama, mogu slobodne Škorpije uvesti u priču koja će biti vrlo zanimljiva i podsticajna po vas, ali za koju još uvek ne možemo utvrditi da li je trajna ili ne. No, sigurna sam da, bar u početnoj fazi ovog odnosa, nećete mnogo razmišljati o tome koliko će biti prisutan u vašem životu. Za sada uživajte, a za dalje – videćemo... Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, postoji šansa za pozitivne pomake i zanimljiva dešavanja. Doduše, stoji da ste u prvom delu meseca pod uplivom jakih osećanja – sumnje i ljubomore, ali je to prolazno.

Posao

Osećaj statičnosti i potreba da se neke stvari promene kada je vaša karijera u pitanju, biće jaki tokom prvog dela januara. Možda smatrate da niste adekvatno nagrađeni za svoj trud, a možda vam je jednostavno potrebno nešto da vas pokrene – moguće je da je poslovna svakodnevica postala previše dosadna za vas. Da bi se nešto konkretnije dogodilo, ipak je potrebno da uđete u drugi deo januara, kada ćete se prave prilike već otvoriti ispred vas. Otpočinjete dogovore koji vas vode ka nečem novom...

Zdravlje

Manji pad imunog sistema početkom januara – obratite pažnju na urinarni trakt, moguće su infekcije. Ostatak meseca donosi dobro zdravlje i energiju.

STRELAC

TUGA-SMRT-VENČANJE

Ljubav

U nekim emotivnim i bračnim relacijama kod Strelčeva definitivno je došlo do odlučujućih momenata. Trebalo bi da se preispitate i vi i partner – da li vredi ulagati više u ovu priču ili odustati od nje. Neki prelomni trenuci mogu biti baš polovinom januara. Ukoliko se odlučite da uložite sebe i na dalje u ovu priču, budite svesni da ćete morati da budete odgovorniji prema voljenoj osobi. Što se tiče slobodnih, vi ste ili u fazonu da žalite za nekom prošlošću ili trenutno pred sobom ne vidite bilo kakvu pravu ljubavnu priliku. I jednima i drugima, treća dekada ovog meseca otvara mogućnosti za ulazak u novu priču.

Posao

Iako sporije nego što biste vi to želeli, poslovni segment se ipak kreće u smeru stabilnosti i pozitivnih dešavanja. Neku formu zastoja možete osetiti u prvoj polovini januara, ali zato vam ostatak meseca donosi mogućnost za jaku poslovnu saradnju, koja može imati veze i sa inostranstvom. Neki od vas se mogu odlučiti da prekinu sa postojećim poslom, jer su pronašli nešto što im više odgovara. Ako ste nezaposleni – treća dekada januara vam donosi prave prilike. Finansije – promenljivo u ovom mesecu.

Zdravlje

Imunitet vam je slaba tačka, a stariji Strelčevi će imati problema i sa aktiviranjem hroničnih tegoba, naročito onih koje se vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

Godišnji horoskop za novac i posao otkriva: Koga u 2018. čeka bogatstvo, a koga beda!

foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAVNIK-LOPOV-PUTOVANJE

Ljubav

Zauzetim Jarčevima stoje momenti neizvesnosti i preispitivanja i sebe i odnosa u kojem su tokom januara. No, sudeći po kartama, vi i voljena osoba ćete uspeti da ih prevaziđete i nastavite dalje zajedno. Ukoliko kod vas postoji neka sumnja ili ljubomora, trebalo bi da se otvorite i iskreno porazgovarate sa dragim bićem. Sve je lakše rešiti ukoliko postoji iskrena komunikacija. Uvidećete da su vaše sumnje bile bespotrebne. Ukoliko ste slobodni, u svom srcu skrivate duboku zainteresovanost i emociju prema nekom. Savet karata za vas je da se prepustite i igrate otvorenih karata. Mogućnost ulaska u novu priču.

Posao

Muče vas razmišljanja i planovi o budućnosti, jer vam je u ovom trenutku sve suviše nedefinisano i nejasno. Nemojte odustajati od ciljeva koje ste postavili, jer vam drugi deo januara donosi šansu i da uradite nešto konkretnije. Neki od vas su zainteresovani za saradnje sa strancima, drugima se otvaraju mogućnosti češćih putovanja, možda i izmeštanja iz mesta stanovanja. Imajte poverenja u sebe, ali i u okolnosti koje u ovom trenutku jesu na vašoj strani. Ulazite u jednu novu, bolju poslovnu fazu.

Zdravlje

Prva polovina meseca donosi smanjen imunitet, a u isto vreme pojačan nivo stresa. Potrudite se da se više odmarate, ali i da se krećete, bavite fizičkom aktivnošću.

VODOLIJA

TUGA-LJUBAVNIK-NEPRIJATELJ

Ljubav

Onima koji su u vezama i brakovima stoji upozorenje tokom januara – trenutno nezadovoljstvo odnosom sa partnerom nemojte "lečiti" flertovanjima ili čak ulaskom u tajnu priču. Koliko god vam tako nešto može u početnoj fazi izgledati kao zanimljivo i vrlo podsticajno, vrlo brzo vas može uvesti u problem. Umesto toga – bolje je da pokušate da trenutnu ljubavnu priču stabilizujete i oživite. Što se tiče slobodnih Vodolija, kod vas je vrlo aktuelna jaka strast i intenzivna osećanja prema nekom ko je, vrlo moguće, zauzet. Sve je to u redu, dokle god ne očekujete da ova priča ima srećan kraj...

Posao

Niste zadovoljni svojom trenutnom situacijom i poslovnim pozicijama. Muče vas pitanja vezana za budućnost i razmišljaćete na koji način da popravite postojeće stanje. Nemojte forsirati stvari, dajte sebi priliku da vam se otvori nešto novo, za šta postoji šansa u drugom delu januara. Trudite se da održavate dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima i kolegama, mada će to povremeno biti teško izvodljivo. Po pitanju finansija ne vide se neki veliki padovi, ali malo je verovatno da ćete biti zadovoljni prilivima.

Zdravlje

Osetljivi ste tokom januara i fizički i mentalno i trebalo bi da što pre promenite nešto u svojim navikama. Posvetite se više sebi.

RIBE

DAR-NEPRILIKA-VESELJE

Ljubav

Od samog početka januara, slobodnim Ribama će krenuti neke lepe ljubavne prilike, i to najpre kroz poslovni segment, ali i preko prijatelja i izlazaka. Evidentno je da će vas nečija pažnja baš "dići" i da ćete uživati u kontaktu sa ovom osobom. Možete ostvariti i nešto konkretnije, najverovatnije tokom drugog dela meseca. Što se tiče onih u vezama i brakovima, stanje se popravilo i vi i partner sada već funkcionišete dosta skladno. Stoje neke manje mogućnosti za tenzije, tokom druge dekade meseca, ali ništa što bi vaš odnos uznemirilo ili destabilizovalo. Kraj januara ćete dočekati u dobrom raspoloženju.

Posao

Ribe će prilično solidno proći i u poslovnom segmentu. Neki od vas su već krajem prethodne godine dobili ili povišicu ili napredovanje, dok će drugi ostvariti nešto ovog tipa tokom prve dekade januara. Očigledno je da su vaš trud i zalaganje prepoznati, ali i nagrađeni od strane šefova. Ovaj mesec vam daje priliku da i sa kolegama popravite odnos u velikoj meri i da budete veća podrška jedni drugima.

Po pitanju finansija – itekako ćete biti zadovoljni prilivima. Nešto veći troškovi stoje polovinom januara.

Zdravlje

Bolje ćete se osećati ako budete u pokretu, ali i ako budete vodili računa o svojoj ishrani. Uglavnom manje zdravstvene tegobe.

(Mojastrolog.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs