Sve u jednom proizvodu

Rešite se neprijatnih mirisa modernih komada odeće jednom zauvek: Spas za garderobu od kombinovanih materijala!

Odeća ostaje sveža i mirisna i tokom 24 sata nošenja

Lifestyle
Autor:
Rešite se neprijatnih mirisa modernih komada odeće jednom zauvek: Spas za garderobu od kombinovanih materijala!
Foto: Shutterstock

Kad krenemo u kupovinu odeće, već u prvom butiku postaćemo svesni nepobitne činjenice - većina modernih komada garderobe pravi se od veštačkih materijala. Među njima prednjače viskoza, poliester, poliamid, elastin...

Iako izgledaju zaista prelepo i kvalitetno, a pritom su i pristupačni kada je reč o ceni, mnoge žene odustaju od kupovine komada koji im savršeno stoji, samo iz jednog razloga - kako će održavati ovu garderobu.

Prva asocijacija na veštačke materijale i najveća briga žena jeste neprijatan miris - veštačke tkanine ne dozvoljavaju koži da diše onako kako je to moguće kod prirodnih materijala poput pamuka, a kao rezultat toga, više se znojimo, a materijal upija ružne mirise, koji u materijalu postaju još neprijatniji.

Takođe, popularne tkanine upijaju i druge mirise iz okruženja, poput duvanskog dima, mirisa hrane...

Zato ih uglavnom nosimo jednom, pa ih odmah peremo, jer je ponovno nošenje zbog intenzivnih neprijatnih mirisa nemoguće. Ali, neretko se dešava da čak i kada se opere, garderoba napravljena od veštačkih materijala iz bubnja mašine izađe sa još gorim mirisom.

Ali, rešenje za ovaj problem konačno je na dohvat ruke!

foto: Shutterstock

Novi Perwoll Care&Refresh, specijalni tečni deterdžent, namenjen je upravo ovim modernim tkaninama - sačinjenih od kombinovanih i sintetičkih materijala, jer svojom moćnom formulom istovremeno uklanja neprijatne mirise i neguje vlakna vaše odeće.

Deo-tech tehnologija koju ovaj proizvod poseduje, zadrava čestice neprijatnih mirisa i potom ih eliminiše, a vašu odeću ostavlja svežom i mirisnom, čak i do 24 sata nošenja!

Uz novi Perwoll Care&Refresh specijalni tečni deterdent moete održavati svu odeću sačinjenu od viskoze, elastina, poliestera, najlona, poliamida, kao i kombinacije pamuka i poliestera, koja se veoma često koristi u proizvodnji modernih odevnih komada.

Uživajte u vašim omiljenim komadima odeće, koja duže ostaje sveža i mirisna uz novi Perwoll Care&Refresh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs