Utiče na ceo vaš život

Da li vam je gost uneo negativnu energiju u dom: Ovaj trik provereno otkriva!

Još u pradavna vremena drevni narodi živeli su u skladu s prirodom i okruženjem i bili svesni energije koja ih okružuje. Oni su razvili različite tehnike čišćenja negativnosti, u zavisnosti od dela sveta koji su nastanjivali

Lifestyle
21:19h Autor:
Foto: Shutterstock

Loša osećanja, učestao umor, depresija, stalni neuspeh, bolest, razni nemiri i strahovi poput onih dečijih da borave sami u nekoj prostoriji, nesanica i česte noćne more, anksioznost… sve su ovo znaci loše tj. negativne energije u vašoj kući.

 

Svako svoju energiju zadržava na mestima gde boravi i u predmetima koje koristi. Na mestima gde su česta okupljanja većeg broja ljudi, susreću se i mešaju različiti vidovi energije koji se i zadržavaju tu gde se ona oslobodi. Kako biste sprečili da nečija energija utiče na vaše misli, emocije i opšte stanje isprobajte najjednostavniji trik za otkrivanje negativne energije u kući.

 

Rešite je se što pre: 6 razloga zašto vašim domom vlada negativna energija!

foto: Shutterstock

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu sipajte 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta. Čašu odložite u sobu u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

 

Staro narodno verovanje otkriva: Nesreća će vladati vašim domom dokle god imate ove stvari!

foto: Profimedia

Voda "živi", tvrde neki stručnjaci i smatraju da je ona akumulator i transformator svih energija koje postoje na zemlji i u svemiru. Isceljujuće moći vode poznate su vekovima, a čudotvorni izvori najčešće se nalaze pored manastira i svetilišta. Dokazano je da voda pamti i hemikalije i otrove koje ispuštamo u atmosferu, reke i mora, i bez obzira na to koliko je kasnije "glancamo", filtriramo i tretiramo, ona će nam sve vratiti. Voda pamti i reaguje i na ono što u njenoj blizini izgovaramo, na muziku koju puštamo, pa tako i na naše emocije reaguju kristali vode kao sunđer koji sve upija.

 

Zato, nakon što je tečnost u čaši koju ste ostavili 24 sata apsorbovala negativnu energiju, prospite je u ve-ce šolju i pustite vodu.

Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...