Ovoga nema ni na filmu

Mislila je da nikada neće naći ukradeni novčanik: 8 godina kasnije desilo se čudo! (VIDEO)

Kada smo opljačkani, osećamo se ljutito što je neko zaplenio našu imovinu. Inicijalni šok, frustracija i razočaranje polako prevladavaju, shvatajući da nikada više nećemo videti izgubljenu stvar

Lifestyle
21:00h Autor:
Mislila je da nikada neće naći ukradeni novčanik: 8 godina kasnije desilo se čudo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / WCVB Channel 5 Boston

Gubitak bilo čega, čak i male stvari, stvara osećaj tuge, besa i gorčine. Kada nešto izgubimo osećamo nedostatak. Kada smo opljačkani, osećamo se ljutito što je neko zaplenio našu imovinu. Inicijalni šok, frustracija i razočaranje polako prevladavaju, shvatajući da nikada više nećemo videti izgubljenu stvar. Za ovu ženu iz Bostona, ovaj standardni scenario, međutim, imao je iznenađujući kraj.

Kortni Konoli, mlada žena koja trenutno živi u Bostonu, izgubila je svoj novčanik kada je bila u Masačusetsu u leto 2009. godine - pre osam godina. Neverovatno u ovoj priči je to što je nakon mnogo godina dobila natrag svoj novčanik praktično netaknut, sa svim novcem, dokumentima i kreditnim karticama.

Slepom Beograđaninu ispao novčanik: Prolaznici pokazali koliko smo stvarno nepošteni! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / WCVB Channel 5 Boston

Neko je pronašao novčanik i odneo ga u obližnju policijsku stanicu. Na osnovu dokumenata unutra, policajci su našli kuću vlasnice, porodičnu kuću Kortni, u kojoj sada živi njen brat. Tamo je policija dobila informaciju o trenutnoj lokaciji Kortni.

Pronalaženje nakon osam godina izgubljenog novčanika sa netaknutim sadržajem je apsolutno jedinstveno. Kortni je poželela da se zahvali muškarcu koji je pronašao i vratio novčanik, kao i policajcima koji su joj doneli do kuće. Zato je odlučila da policajce i pronalazača časti kafom.

Stara metoda novac u 6 tegli: Kako da lakše pregurate mesec i uz to uštedite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs