Beograd na obali Dunava

Zemunsko uživanje tokom leta

Od septembra, u Zemunu vas čekaju velika iznenađenja
Lifestyle
01:20h Autor:
Zemunsko uživanje tokom leta
Foto: Promo

Naselje Zemun nalazi se u jugoistočnom delu Srema, na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save, vekovima je bio centar privrede, industrije i kulture. U tom duhu živi i danas.

Stanovnici ove gradske opštine Beograda neguju istoriju i tradiciju Zemuna, ali isto tako ulažu u razvoj i modernizaciju. I pored činjenice da je Zemun jedna od mnogobrojnih beogradskih opština, stanovnike Zemuna nikad nećete čuti da se deklarišu kao Beograđani. Oni su stanovnici Zemuna, u narodu ih zovu Zemuncima. Sa velikim žarom i ljubavlju brane svoj Zemun, njegovu dugogodišnju istoriju i nasleđe.

Zahvaljujući toj ljubavi prema svom rodnom gradu uspeli su dasačuvaju veliki deo istorijske baštine, u prošlosti od napada raznih osvajačkih sila, a danas od brzog života. Zemun je primer spoja tradicije i modernog. Jedan od dokaza modernizacije je upravo i "Zemun park", prvi ritejl park, otvoren 2015. godine.

Tokom dve godine postojanja dobio je epitet porodičnog ritejl parka, idealnog mesta za zabavu, kupovinu i uživanje za celu porodicu. Koliko ovaj ritejl park brine o svojim kupcima i posetiocima dokaz je i novo mesto za kupovinu, koje nas očekuje od septembra.

"Zemun park" će od septembru ove godine biti bogatiji za najveću prodavnicu dečjih igračaka u Srbiji "Jumbo centar". Jedan od najpoznatijih trgovačkih brendova na Balkanu ovog puta odlučio je da investicije usmeri ka prvom ritejl centru u prestonici "Zemun parku".

I to nije jedino iznenađenje koje vas čeka od septembra. Kad se umorite od duge kupovine, "Zemun park" je za vas pripremio novo iznenađenje, restoran "Smokvicu", na 400 kvadratnih metara, jedan od najpopularnijih restoranskih brendova u Beogradu.

Upravo je "Zemun park" idealno mesto da se uverite u gostoprimstvo Zemunaca. Krasi ih glas da su dobri ugostitelji, da se najbolje kafane nalaze po gardoškim ulicama, da su najlepše šetnje uz Zemunski kej, a "Zemun parkom" će dokazati da su i najbolje kupovine moguće u Zemunu.

Uživajte u letnjim čarima Zemuna...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs