Vredi probati

Tera siromaštvo, leči i puni nas energijom: Ovo treba da imamo uz sebe! (FOTO)

Emotivno, ističe radost u životu. Otpušta negativne osobine, strahove i osećanja na najdubljem nivou
Lifestyle
21:08h Autor:
Foto: Profimedia

Mentalno, citrin pojačava koncentraciju i revitalizuje um. Odličan je za prevazilaženje depresije, strahova i fobija. Citrin potpomaže unutrašnju smirenost tako da mudrost može da ispliva na površinu. Pomaže analizi situacija i u njihovom usmeravanju u pozitivnom pravcu. Ovaj kamen budi viši um. Nošenjem priveska od citrina prevazilaze se teškoće u pretvaranju misli i sećanja u reči.

 

Sudbina zapisana u datumu rođenja: Svaka dekada određuje kakav ćete život imati!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Emotivno, citrin ističe radost u životu. Otpušta negativne osobine, strahove i osećanja na najdubljem nivou. Doprinosi prevazilaženju straha od odgovornosti i zaustavlja bes. Ovaj kamen vam pomaže da uđete u tok osećanja i postanete emotivno uravnoteženi.

 

Fizički, citrin donosi energiju i okrepljuje fizičko telo. Koristan je za ljude koji su posebno osetljivi na spoljne uticaje, poput okruženja i sličnog.

 

Staro narodno verovanje o stvarima koje ne smete raditi: Slute na sirotinju, nesreću i samoću!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lečenje: Citrin je izvanredan kamen za punjenje i dopunjavanje energijom. Reveribilno deluje na degenerativne bolesti. Citrin stimuliše varenje, slezinu i pankreas. Suprotstavlja se infekcijama bubrega i mokraćne bešike, pomaže kod problema sa očima, poboljšava cirkulaciju krvi, detoksikuje krv, aktivira timus, dovodi tiroidnu žlezdu u ravnotežu. Greje i jača nerve. Citrin je eliminator - pobeđuje opstipaciju i otklanja celulit. Kao eliksir pomaže kod menstrualnih problema i siptoma menopauze poput valunga, usklađuje hormone i smanjuje zamor.

 

Položaj: Nositi na prstima ili na grlu u dodiru sa kožom. Nošenje šiljka citrina donosi zlatni zrak duha u fizički domen. Odredite položaj gde god odgovara za lečenje. Loptu koristiti za meditaciju. Postavite u ugao bogatstva u svojoj kući ili na poslu, ili ga držite u svojoj kasici. Citrin bledi na suncu.

 

Da kuća postane lepša, a ukućani srećniji: 5 malih promena koje treba uneti u dom!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...