Anita Morjani

Izašla sam iz tela i srela oca koji je umro pre 10 godina: Evo šta mi je rekao! (VIDEO)

Kaže da je "tamo gore" mogla da bira - želi li da umre ili da se vrati na ovaj svet zdrava. Iako joj je bilo jako lepo, osećala se voljenom, a fizičkog bola nije bilo, odlučila se na povratak
Lifestyle 21.03.2017. - 09:34h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen Youtube / London Real

"Osetila sam kako mi duša napušta telo, gledala sam se na bolničkom krevetu i osetila da više nisam povezana s tim telom. Ono što me dočekalo u drugom svetu bila je beskrajna ljubav. Srela sam i svog oca koji je umro pre deset godina. Rekao mi je da moje vreme još nije došlo. Dok je bio živ, često smo bili u sukobu, ali u drugom svetu sam osetila njegovu veliku ljubav i razumevanje", prisetila se Anita Morjani (58), Indijka koja živi u SAD-u, iskustva koje je joj obeležilo život i usmerilo ga sasvim drugim, boljim putem.

 

Šta se stvarno dešava kad umremo: Ispovest devojke koja se vratila iz mrtvih!

 

Foto: Printscreen Youtube / London Real
Foto: Printscreen Youtube / London Real

Kaže da je "tamo gore" mogla da bira - želi li da umre ili da se vrati na ovaj svet zdrava. Iako joj je bilo jako lepo, osećala se voljenom, a fizičkog bola nije bilo, odlučila se na povratak. Na to ju je podstaklo i to što je osetila veliku tugu i patnju svog sipruga i ostatka porodice.

 

Počela je da ceni svoj život shvativši kako je to neprocenjivi dar koji smo svi dobili, da su ljudi duboko povezani iako toga nisu svesni. Shvatila je da je sama kriva za svoju bolest...

 

Prema hrišćanskom verovanju: Evo šta se dešava sa dušom u trenutku smrti!

 

 

Aniti su 2002. godine dijagnostikovali zloćudni rak limfnih čvorova - Hočkinov limfom. Imala je 43 godine i nije želela na hemioterapiju. Oko četiri godine pokušavala je da ozdravi alternativnim načinima, ali sve se svodilo na uspone i padove. Bolest bi se malo povukla, pa opet vratila. Na kraju je bila u tako lošem stanju da je pala u komu. Organi su joj otkazivali, a u životu ju je držao samo aparat kog su uskoro planirali da isključe. Kada je stigla u bolnicu, lekari su joj davali svega nekoliko sati života.

 

Ali, dogodilo se čudo - vratila se među žive. Kasnije je prepričala da je bila u drugoj dimenziji i da je bila svesna svega što se događa oko nje u bolnici. Čula je razgovor supruga i lekara, seća se šta su joj sve radili da bi joj produžili život...

 

Nakon buđenja iz kome, usledilo je još jedno čudo - rak je počeo da se povlači iz njenog tela, nakon nekoliko nedelja je nestao. Put u drugu dimenziju joj je pomogao da shvati da se nije dovoljno volela, i to je bio uzrok svim problemima.

 

Sanjate voljene preminule osobe? Medijum otkriva zašto ne smete to da ignorišete! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / London Real
Foto: Printscreen Youtube / London Real

"Pre bolesti sam stalno udovoljavala drugima dok sam sebe samu stavljala na poslednje mesto. Cilj mi je tada bio da se svidim drugima, da dobijem njihovo odobravanje... Bila sam vrlo kritična prema sebi, zapravo nikad nisam bila zadovoljna sama sobom, živela sam u stalnom strahu da neću biti dovoljno dobra. To je nagrizalo moje telo sve dok se nisam razbolela i došla na ivicu smrti", nastavila je Anita koja danas savetuje druge kako da osluškuju svoje telo i kada se pojavi bolest, da se zapitaju zašto se to dogodilo.

 

Ona je, kaže, napravila veliku grešku što je nakon postavljanja dijagnoze postala opsednuta svojom bolešću, stalno je razmišljala o njoj i tako ju je zapravo nesvesno hranila. Tek je u komi shvatila gde je grešila i kako treba da postupa sa svojim telom - sve je u glavi, pozitivnom načinu razmišljanja i opuštanju.

 

Danas putuje svetom i ohrabruje druge. Održava motivacione govore, a napisala je i nekoliko knjiga o svom iskustvu: "Ponovno rođena" i "A što ako je ovo raj?"

 

Udovicu fudbalske legende proganja njegov duh: Prvo takvo iskustvo imala na dan sahrane! (VIDEO)

 

Ovo je njena priča:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...