Najbolji izbor

Za 8. mart žena treba da dobije samo ovo cveće: Sa njim joj poklanjate novac i sreću u braku!

Ona je bukvalno ženski pokrovitelj! Evo i zašto
Lifestyle 07.03.2017. - 08:55h Autor: uspesnazena.com
Foto: Thinkstock

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju čak ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu negu. Spatifilum - je jedna od takvih priča. Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je pre svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.

 

Ubedljivo najbolji poklon za praznike: Svaka žena će se oduševiti! (FOTO)

 

Veruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

 

Ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami - u porodici će se pojaviti dete.

 

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge - novac, treće – zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

 

Briga me za 8. mart, ovo hoću: Beograđanka pismom zapušila usta i ženama i muškarcima!

 

Pokušajmo da otkrijemo. Magična moć spatifiluma:

 

Od davnina su žene  počele da primećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi - ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene su živele srećni bračni život.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o dugoočekivanom radosnom događaju.

 

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

 

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magićnu moć ove biljke. Danas je ženska sreća jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

 

Uprkos činjenici, da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o ženskoj sreći i u pravom, i prenesenom smislu.

 

Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar deo istine.

 

Ako želite da ova sobna biljka promeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, lečite ako je to potrebno - neka ona oseti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti da su ženska sreća i verovanja u nju - zaista  istinita!

 

Horoskop otkriva idealan poklon za 8. mart: Obradovaćete svaku damu!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs