Svaka čast

Ona je kozmetičar, vozač kamiona i politikolog: Prelepa Bosanka (24) raspametila region! (FOTO)

Lepa Ana kaže da voli sve svoje poslove, između ostalog i posao modela, manikirke, optičara i teniskog sudije, a trenutno je na obuci za vožnju autobusa
Lifestyle 24.10.2016. - 14:26h Autor: source.ba
Foto: Facebook / Ana Lukajić

Dvadesetčetvorogodišnja Ana Lukajić diplomirani je politikolog za međunarodne odnose, kozmetički tehničar, vozač kamiona i autobusa, optičar, teniski sudija, poslastičar, model, promoter i majstor za izradu ukrasnih figura i nakita!

 

"Stalni posao mi je optičarskoj radnji, gdje sam zaposlena kao optičar. Pored ovog posla, osam godina već radim nokte i druge kozmetičke usluge, a po potrebi radim i torte i ostale poslastičarske usluge. Spojila sam nešto nespojivo. Sve što radim to i volim, posebno taj kozmetički posao. Svestrana sam i sve mi fino ide, radim kvalitetno. Vremenom sam sticala znanja iz raznih oblasti”, navodi za Source Ana Lukajić.

 

Ova Banjalučanka kaže da put do boljeg života dolazi prvenstveno obrazovanjem i stalnim učenjem i usavršavanjem. Ona ne odustaje, iako joj bogat CV ponekad nije od pomoći.

 

Seks bomba za volanom šlepera: Žena za kojom su muškarci poludeli! (FOTO, VIDEO)

 

"Ako apliciram za komercijalistu na primer, onda u CV stavim samo deo koji je vezan za tu poziciju, dakle vozačke i slično iskustvo. A pošto sam pohađala dosta seminara i kurseva, onda to sve stavim u biografiju. Međutim, u jednoj firmi su mi rekli da je predugačak i da oni nemaju vremena da to čitaju, da malo skratim", kaže Ana.

 

Pored svih poslova, ova mlada devojka stiže i da sudi teniske mečeve u svom gradu. Za tenis kaže kako je taj sport zavolela od malih nogu i trenirala.

 

"Ja sam igrala šest godina tenis i imala povredu, tako dam sam prestala, ali godinu dana pre prestanka, položila sam licencu za sudiju, pošto se kod nas održava ATP Challenger Banja Luka i bilo je potrebe za sudijama. Mogu da sudim manje turnire u stolici, a veće kao linijski sudija i sudim već osam godina", kaže Ana.

 

Anin otac se bavi prevozom, a mlađi brat vozi autobus. Tako je bilo suđeno, da ona prilikom polaganja vozačke dozvole, položi vozački i za kamion, prvo mali, pa onda sa prikolicom. Trenutno radi na dozvoli za autobus.

 

Žena sa 7 doktorata, 5 sinova i 2 ćerke: Upoznajte suprugu katarskog emira! (FOTO)

 

"Želja mi je da nađem posao da je iole normalno plaćen kao u svetu i da mogu da živim od toga. Ja radim sada dva do tri posla, nemam radno vreme i vremena za sebe. Morala sam da se odreknem mnogo toga, retko se viđam sa dečkom, drugarice da ne spominjem. Posle optike idem u salon da radim nokte. Jako malo vremena provodim kod kuće, nemam vremena ni da treniram. Ne mogu ni duži period za odmor da uzmem. Zato bih volela da imam normalno radno vreme i platu koja je dostojna da se normalno živi”, kaže mlada Banjalučanka.

 

Kaže da današnje mlade generacije ne žele da rade i da uglavnom provode vreme u nekom isčekivanju.

 

"Svi bi da imaju dosta novca, da troše i uživaju, ali ne bi radili. Mnogi se nadaju da ih čeka posao kada završe fakultet, svi čekaju neke pozicije. Niko neće da radi druge poslove. Ja ću svojoj deci reći prvo da završe zanat, pa fakultet, da ne čekaju i nadaju se. Znanje vam nikad niko ne može uzeti", navodi Ana.

 

Na kraju, mladima poručuje da se što više da trude i bore. Kako kaže, ona da je čekala svoj posao i dalje bi sedila u kući i gubila vreme.

 

"Najvažnije je da ne zavisite ni od koga", zaključuje lepa Bosanka.

 

Uvalila starletama najgluplju stvar na svetu: Kako je obična devojka (23) postala milionerka! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...