Ne pije nikakve lekove

Marija (107) zna tajnu dugog života: Beži od alkohola i muža koji zvoca! (FOTO)

Verovatno imam kod Boga vezu kada sam doživela tako duboku starost, šaljivo je rekla najstarija Slovakinja
Lifestyle
18:36h Autor:
Foto: Youtube Printscreen / Mesto Levoča

Najstarija Slovakinja, Marija Čeremugova iz Levoče, koja je ovih dana proslavila 107. rođendan, poručila je da je njen recept za dugovečnost to što se sklanjala od pića i 74 godine živi kao udovica, bez muža koji bi joj "pio krv".

 

Slovačkoj televiziji Markiza, koja je došla da joj čestita rođendan, vitalna bakica rekla je da je tajna dugovečnosti u tome što je rano ostala udovica, a novog muža posle nije tražila i nije imala nikog ko bi joj, kako je kazala, pio krv.

 

Drugi tajni sastojak njene dugovečnosti je to što, iako je bila radnica u fabrici žestokih alkoholnih pića i pivari, nikada nije pila alkoholna pića.

 

Žena koja je znala baš sve: Saveti baba Vange za dug život i zdravlje!

 

Foto: Youtube printscreen / Mesto Levoča
Foto: Youtube printscreen / Mesto Levoča

 

"Verovatno imam kod Boga vezu kada sam doživela tako duboku starost. Koliko gospod Bog da, toliko. Kada kaže dosta, u redu, pristajem da je kraj", kazala je Čeremugova.

 

Zdravlje je i više nego primereno godinama služi, ne koristi nikakve lekove, a najviše je muči što su pre nje umrla njena deca i sve njene drugaricem ali na sreću ostala joj je unuka koja o njoj brine i posećuje je.

 

Ima 179 godina i nijedan zdravstveni problem: Anđeo smrti je zaboravio na mene! (FOTO, VIDEO)

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs