Prema horoskopu

Ako im pružite ljubav, vratiće vam 10 puta više: Svi žele osobu u ovom znaku!

Kada ovaj znak ima nekog ko sluša, ko veruje u njega, on se tada oseća potpuno. Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osetićete njegovu ljubav koja će vam se vratiti deseterostruko
Lifestyle 20.09.2016. - 10:44h Autor: atma.hr
Foto: Profimedia

Oni su ti koji će da imaju hvatač snova obešen u automobilu ili na prozoru. Niko ne može da uhvati san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njima dolazi prirodno.

 

Dajte im kantu limuna i oni će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele da kupe 1 čašu te limunade. Oni znaju kako da privuku publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako da naprave da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jeste.

 

Govorimo o – Strelcu!
Strelac sanja velike snove. Jupiter, najveća planeta, je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će da zaustavi njihovu maštu.

 

Stjelac je onaj koji može da posmatra horizont i da vidi mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strelac može da izmisli sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

 

Veliki horoskop do kraja 2016: Osoba iz prošlosti se ponovo vraća, roditelji ne odobravaju vezu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strelca da kažu da su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strelac će ionako živeti po svom. On ne brine o tome šta drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspiriše on se u to upušta umom, telom i duhom.

 

Vizija budi duh Strelca. Ona ih inspiriše i hrani njegov um i dušu.
Važan detalj je taj što on nije zainteresovan za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on zaista traži je pustolovina.

 

Spontanost mu je u kostima i stalno menja tok planova. Ništa ne oduševljava Strelca poput avanture. Njemu je potrebno da oseti uzbuđenje nepoznatog. Mnogi kažu da Strelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je posmatranje sveta oko sebe. Veliki svet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mestima, već i ljudima i idejama.

 

Najlepše lice Zodijaka: Da li ste među srećnicima rođenim u ovom znaku?

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kada stvari postanu dosadne, Strelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mestu gde ne može da promeni igru, njegov optimizam i duh počinju da odumiru. Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada ne sme da se oseća zarobljenim u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao svetom.

 

Kada je reč o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže večnu vezu. Tajna istina je da obavezivanje može da bude prilično teška misao za Strelca. To ne znači da on ne može to da učini. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao da diše u tom procesu. Neki su mu spremni da to pruže – dok drugi to ne mogu.

 

Pored njih je život pesma: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su najbolje supruge!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Sloboda je ono što Strelcu treba, kavez ga tera dalje. Strelcu samo treba dovoljno prostora kako bi avanturista u njemu mogao da se izrazi. Ključ koji otključava srce Strelca je mogućnost povremenog bega.  Ako mu pružite tu mogućnost, on će se uvek vraćati kući. Iako nije kućni tip, on voli svoj dom, svoju bazu i na kraju će se uvek vraćati u nju.

 

Poslednji važan element za dugotrajan odnos sa Strelcem ima veze s vizijom. Ako Strelcu damo mogućnost da razgovara o svojim snovima, onda bismo mogli da se duboko povežemo s njegovim velikim srcem.
Kada Strelac ima nekog ko sluša, ko veruje u njega, on se tada oseća potpuno.  Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osetićete njegovu ljubav koja će vam se vratiti deseterostruko.

 

Nema sreće za njih: Tri horoskopska znaka osuđena da zauvek ostanu sami!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...