Neverovatna priča

Ugradili joj balone u lice: Žena (29) prošla kroz pravi pakao! (FOTO)

Ne moram da izgledam savršeno, samo želim da izgledam normalno, kaže nesrećna Dženifer
Lifestyle
09:44h Autor:
Ugradili joj balone u lice: Žena (29) prošla kroz pravi pakao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ako ste pomislili da je u pitanju još jedan ludački potez u cilju dostizanja ideala lepote, prevarili ste se!

"Sve što želim jeste da mogu da se pojavim sa decom i mužem u javnosti, a da mi niko ne dobacuje. Dosta mi je toga da budem sramežljiva i skrivam se. Želim da budem ono što jesam i da me bude baš briga šta drugi misle. Ne moram da izgledam savršeno, samo želim da izgledam normalno", kaže Dženifer Hajls (29), koja boluje od arteriovenozne malformacije (AVM), nepravilne veze između arterija i vena na licu.

Zbog svoje bolesti može da umre svakog trenutka od krvarenja, a početkom godine ova Amerikanka je pronašla lekare koji su uvereni da mogu da joj pomognu.

U lice su joj ugradili balone različitih dimenzija koji su joj raširili kožu kako bi njome mogli da prekriju delove unakažene ožiljcima.

Moja žena više nije zgodna, puna je ožiljaka od carskog reza: Pismo jednog muža zapalilo internet!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oni su poput silikona koji se stavljaju u grudi, samo što su kod mene na licu. U pitanju su veliki baloni ispunjeni fiziološkim rastvorom. Užasno je bolno nositi ih, ali to je nešto što moram da uradim kako bih konačno mogla da budem zdrava", rekla je Dženifer za Dejli Mejl.

Balone su joj uklonili nakon osam nedelja, a lekari su ih svake sedmice dodatno naduvavali kako bi što više raširili kožu. Hirurzi su Dženifer morali da uklone nos i rekonstruišu ga od kosti vilice, a kožom su prekrili ožiljke. Nakon toga, ova mlada žena je morala da prođe još šest operacija.

"Kad sam se probudila, osećala sam se tako dobro kao da uopšte nisam bila na operaciji", rekla je ova majka dvoje dece, koja je presrećna što napokon na licu nema tragova AVM-a.

Najveća podrška Dženifer su dve ćerke i suprug Dastin Van Overšeld (27). Lekari su srećni što su uspeli da joj podare šansu za normalan život. Iako su pred njom još brojne operacije i postoji mogućnost da joj se AMV vrati, Dženifer više nije u opasnosti od krvarenja, a doktori veruju da će njeno stanje uspeti da održe pod kontrolom.

Bila je prva lepotica Holivuda: Glumica izobličena i unakažena botoksom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs