Fantastično otkriće

Otkriveno tajno oružje Nikole Tesle: Koristio ga 20 sati dnevno, može da spasi sve Srbe!

Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni, kaže vođa istraživanja
Lifestyle 25.08.2016. - 20:49h Autor: duhovnamisao.com
Foto: Profimedia

Konačno je otkrivena velika tajna Nikole Tesle, takozvano "Teslino tajno oružje", za kojim narodi Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola veka, piše Duhovnamisao.com.

 

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želeo da ostane anoniman, saopštio je sledeće:

 

Zabranjeni pronalazak Nikole Tesle: Kako je srpski genije ućutkan u krvavoj borbi za novac!

 

"Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da svim građanima otkrijemo ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina. Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni", rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je reč.

 

"Teslino tajno oružje zove se Rad", rekao je sagovornik.

 

"Ovo neverovatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u istoriji. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano rad koristio ponekad i po 20 sati dnevno."

 

Kako je Nikola Tesla trenirao mozak: Tri navike koje svako može da usvoji!

 

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primene u praksi. Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne Radu: ispijanje kafa, puš-pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, "blejanje" u kafićima, gledanje i glasanje za "Zvezde granda", "Farmu" i "Velikog brata", Fejsbuk, pijanke i žurke do zore, rasprave o politici, dogovaranje dilova, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih ličnosti, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

 

Nasuprot tome, RAD se odvija na sledeći način: sednete i usredsredite se na zadatak, uklonite sve što može da vas uznemirava i predano rešavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama. Ovo oružje, ukoliko se primeni, može narodima naših prostora doneti neslućene promene na bolje o kojima uglavnom samo maštaju.

 

Analitičari, međutim, navode da će biti veoma teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tokom celog dana mota po glavi prosečnog našeg građanina sledeća: "Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?"

 

Ostaje samo da se nadamo da će, uprkos svemu, uspešno biti iskorišćen potencijal ovog "konačno otkrivenog" Teslinog oružja", duhovito završava autor bloga.

 

Uspeh nije da nikad ne padneš, već da svaki put znaš da ustaneš: 10 moćnih saveta Konfučija!

 

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...