Nedeljni horoskop

Najopasnija nedelja do sad: Ova tri znaka moraju da se pripaze!

Vodite računa šta pričate i u čijem društvu se krećete, jer sledi loš period za tri horoskopska znaka
Lifestyle
23:58h Autor:
Najopasnija nedelja do sad: Ova tri znaka moraju da se pripaze!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala Astrousluge.com

Astrolog: Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Vi ste uporna osoba i neko ko ima cilj. Kada čovek ima cilj onda ne može da ne uspe. Nastavite da se borite za sebe i da budete vredni i biće dobro. Osobe na položaju imaju ogromno poverenje u vas i to je dobro. Ako ne radite moguć je posao gde bi radili na procenat na neki način i to bi bilo izuzetno dobro po vas.

Ljubav: U braku ne da ćete biti srecni u sedmici koja nastupa, nego ćete biti presrećni. Ne možete ni zamisliti koliko je jaka ljubav od strane partnera, ali i dece ka vama. Ovo je zaista divno videti. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze na nekoj sportskoj zabavi, ili dok budete nešto trenirali.

Zdravlje: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

Bik

Posao: Nadam se da ste predočili nadređenom problem koji imate. To bi zaista i te kako moglo pozitivno da utiče na obavljanje poslovnih zadataka koje imate. Jednostavno bi na taj način oni imali više tolerancije ka vama. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za građevinarstvo na neki način.

Ljubav: Svakome od nas ljudi dođe lošiji period u životu gde nismo u dovoljnoj meri raspoloženi. Na žalost vi ćete biti u takvom periodu tokom ove sedmice, ali ne iz razloga što ćete imati ogromne probleme, već će vam jednostavno tako doći. Ako ste slobodni tako će biti i u ovoj sedmici.

Zdravlje: Mogući su problemi sa padom imuniteta.

Blizanci

Posao: Tokom ove sedmice neće biti problema kod vas. Poslovne obaveze ćete obavljati kao od šale i samim tim će sve ići u pravom smeru. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima vezanim za rad sa strancima. Misljenja sam da ćete moći da se snađete u takvom poslu i da ćete moći da imate uspeha na dalje.

Ljubav: Jedna banalna stvar vam može učiniti brak još srećnijim. Predložite partneru odlazak u večernji provod i maksimalno se obucite atraktivno. Biće ponosan na vas i prosto će uživati kraj vas. Ako ste slobodni vidljiva je ogromna mogućnost veze sa osobom koja je malo mlađa od vas, ali koji izgledom ne deluje tako.

Zdravlje: Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu.

Ljubavni horoskop za jul: Jednom znaku predstoje samo svađe i nesporazumi!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rak

Posao: Na poslu ne stoje problemi kada je u pitanju saradnja između vas i nadređenih, ali se vidi moguća svađa sa jednim od kolega. U pitanju je osoba koja je rođena u znaku Lava, ili Ovna. Ako niste zaposleni vidim veliku mogućnost promena na bolje i to uz pomoć osobe za koju ste nekada radili.

Ljubav: Mnogo radite i onda zbog toga možete imati problema u braku. Možete biti dosta nervozni i onda od ničega da napravite svađu. Pokušajte da to ne činite. Ako ste slobodni preko posla bi mogli da uđete u vezu. Toj osobi ne verujete previše, ali je savet da mu verujete, jer je vredan toga.

Zdravlje: Moguće su oscilacije u krvnom pritisku tj. variranje istog.

Lav

Posao: Pored toga što ste izuzetno vredni neko ste ko ima puno ideja u sebi. One su jako kvalitetne i slobodno ih predočite nadređenima. Mišljenja sam da ćete moći da napredujete na poslu uz pomoć tih ideja, tako da iskoristite znanje. Ako ne radite imaćete mogućnost zaposlenja na mestu gde intelekt igra ogromnu ulogu.

Ljubav: Budite smireni i neko ko će gledati da izbaci nepoverenje koje može biti aktuelno ka partneru pred kraj sedmice. Nema potrebe za tim. Ako niste u emotivnoj vezi moguca je ista sa osobom koja živi nedaleko od vas, ali sa kojom imate izuzetno dobar prijateljski odnos.

Zdravlje: Moguća je dijareja.

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devica

Posao: Vi ste izuzetno kvalitetna i odgovorna osoba. Uz sve to šta posedujete i dalje ćete održavati osmeh na licu. Kolege će vas prosto obožavati i šta drugo da vam kažem sem da uživate u danima pred sobom. Ako ne radite moguća je promena, ali taj posao treba imati veze sa trgovinom na neki način.

Ljubav: Emotivni, hrabri i izuzetno porodični. Takav način ponašanja će biti izuzetno naglašen kod vas u danima koji nastupaju. Ako niste u vezi budite uporni. Pokrenite se maksimalno oko osobe koja vam se sviđa i oko koje ste se mnogo trudili prošlog meseca. Još uvek nije sve izgubljeno.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima.

Vaga

Posao: Pokrenućete se na poslu i samim tim će vam biti bolje. Vratiće vam se ona energija koja je vaše oličenje ličnosti, tako da nemojte brinuti. Ako ne radite pokušajte na radnim mestima gde se dosta putuje, ali da posao ima veze sa prevoznim sredstvima u nekom smislu. Tu bi mogli da pronađete sebe i da dugo ostanete.

Ljubav: U braku prosto uživate dok pokazujete ljubav partneru. Ponašate se kao malo zaljubljeno dete koje uživa u svakom trenutku. Nemojte se stideti toga, već slobodno nastavite još jače to da činite. Ako ste slobodni neće biti ničega novog kod vas u ovoj sedmici.

Zdravlje: Mogući su problemi sa povećanim holesterolom.

Mesečni horoskop za jul: Vraćaju se bivši, novac ćete morati još da čekate!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija

Posao: Na poslu ćete biti izuzetno zadovoljni. Nećete imati probleme, sem što može doći do toga da vas neko od kolega iznervira pa da odreagujete burnije, ali gledajte da to ne činite. Ako ne radite a imate obrazovanje za poslove iz oblasti bankarstva iskoristite to i tražite posao iz te oblasti.

Ljubav: Ako planirate odlazak u grad sa prijateljima savet je da to ne činite. Partneru bi to i te kako moglo da zasmeta i da onda dođe do jakih svađa među vama. Ako već želite negde da idete onda pozovite i njega. Ako ste slobodni očekuje vas ogromna mogućnost veze sa izuzetno atraktivnom osobom.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Strelac

Posao: Vredni ste. Imate mnogo posla pa možda i više nego inače, ali nemojte to da vas brine. Nemojte to da vas brine iz razloga što tako neće biti još dugo. Ako niste u radnom odnosu ne vidim da ćete naći posao gde ćete imati prostora za napredovanjem. Ako ne želite da radite na takvom poslu onda ga nemojte ni tražiti u ovoj sedmici.

Ljubav: U braku će biti ljubavi, ali postoji velika mogućnost mešanja od strane nekoga od strane partnerovih braća, ili sestara. Nemojte previše obraćati pažnju na to, jer nije vredno. Ako ste slobodni uz malo više truda i te kako može doći do ulaska u kvalitetnu vezu kod vas. Iskoristite ovu sedmicu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zglobom ruke.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jarac

Posao: Na poslu možete biti po malo depresivni i da jednostavno ne obavljate poslove na potreban način, ili će to biti dosta sporije nego inače. Nemojte se nervirati, jer je jednostavno takav period koji će i proći. Ako niste zaposleni savet je da pokušate da konkurišete na poslovima koji su vezani sa inostranstvom, ili kontaktirajte rođaka koji živi tamo negde.

Ljubav: U braku je mnogo bolje nego što je bilo. Mnogo je bolje pre svega iz razloga što ste smireni i onda samim tim niste neko ko se nervira. Nemate ni razloga da budete drugačiji, tako da se posvetite partneru. Ako ste slobodni moguća je veza preko polja posla sa starijom osobom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje.

Vodolija

Posao: Na poslu ćete se malo pokrenuti. Učinićete to iz razloga jer ćete morati. Svesni ste da više ne možete da radite kao što ste to činili do sada. Nadam se da tako nećete činiti samo tokom ove sedmice, već da ćete nastaviti i na dalje. Ako ne radite preko oglasa bi mogli da nađete neki posao koji bi vam bio prolaznog karaktera i to je sve.

Ljubav: U braku je ljubav velika i jaka. Nema ljubomore, ali ni lošeg ponašanja od strane partnera ka Vama. To je jako dobro i važno i pošto je tako onda budite bez brige. Ako ste slobodni želim da znate da ćete moći da uđete u prelepu vezu sa osobom koja nije iz vašeg grada. U pitanju je malo starija osoba.

Zdravlje: Moguće je jače zamaranje i otežano disanje.

Ribe

Posao: Vi ste neko ko razmišlja na način da uspeh ne može tek tako doći. Radite jako mnogo pa i onda kada mislite da je dovoljno želite još više. Samo tako nastavite, ali svakako gledajte da odmarate i da se družite koliko vam vreme dozvoljava. Ako ne radite najbolji prijatelj bi znatno mogao da vam pomogne, pa nemojte odbijati tu pomoć.

Ljubav: Mnogo volite partnera a on to i te kako oseća. Uživaćete kraj njega, ali i on kraj vas. Nemate razloga da se sekirate, jer sve ide po planu. Ako ste slobodni preko osobe koja nosi uniformu možete upoznati jako dobru osobu za sebe, tako da samo napred. Ta osoba nema brak iza sebe.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Astrolog Nenad Vidojević

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs