Neverovatno

Samohrana majka (29) opsednuta izgledom: Uzima hormone rasta kako bi ostala mladolika! (FOTO)

Džeki je zavisna od dve stvari, hormona rasta i selfija i ne planira da odustane od toga
Lifestyle
20:42h Autor:
Samohrana majka (29) opsednuta izgledom: Uzima hormone rasta kako bi ostala mladolika! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter/ Jacqui Ryland

Glamurozna manekenka i samohrana majka troje djece Džeki Rejland otkrila je kako pravi 100 selfija dnevno i da je zavisna o ljudskom hormonu rasta koji joj pomaže da izgleda mlado.

Džeki je u emisiji "Body Freaks" na Channel 5 rekla kako je svesna rizika, ali da je postala zavisna.

"Ilegalno je i dobija se samo na recept, ali pomaže u tome da vaša koža izgleda bolje, čini vas mlađim, pospešuje rast i kvalitet kose i noktiju i topi masnoću. Negativni efekat može biti da vam srce naraste, što je opasno. Ukoliko imate kancerogene ćelije u vašem telu ovo će ubrzati njihov rast i proširiti ih. Stvara ovisnost samo zbog rezultata koji ostavlja na telu. Primetila sam da se, kada nestane iz mog tela, osećam umorno, manje pozitivno i debljam se", izjavila je 29-godišnja Rejland.

Ranije je uzimala i steroide kako bi imala savršeno telo, ali je shvatila da ne dobija željeni rezultat. Tada se odlučila na konzumiranje ljudskog hormona rasta mada su je svi upozoravali da je rizično i opasno. Jedino za što se kaje jeste ugradnja implantata u grudi po kojima je sada postala prepoznatljiva.

Pojavile su se duboke bore, mrlje na koži i podočnjaci: Devojci (26) doktor zabranio selfi! (FOTO)

Nakon što je objavila listu želja Amazon na Tviteru zasuli su je raznim skupim poklonima.

"Za većinu nemam pojma od koga je, kao naprimer ovaj TV. Dobila sam i Apple Mac, cipele, Luis Vuiton naočale, Cartier narukvicu i Roleks koji košta 6,5 hiljada eura", rekla je Džeki.

Selfiji su joj postali opsesija i ona ih pravi gde god da krene i šta god da radi pa čak i kada legne u krevet. Priznala je da je zavisna i o tome kao i da ne može da pomogne sebi, prenosi Daily Mail.

"Mislim da nikada neću da prestanem da se fotografišem. Važim za najvećeg svetskog selfijaša i neću da se žalim jer me je to dovelo ovde gde sam sada", istakla je.

Ostala bez muža, upropastila se veoma mlada: Kako je za godinu dana smršala 57 kg! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs