Nedeljni horoskop

Haotična nedelja ispred nas: Jedan horoskopski znak neće dobro proći!

Pun mesec već na početku nedelje, doneće svađe, nerazumevanje i netrpeljivost među ljude
Lifestyle 20.06.2016. - 08:48h Autor: astrousluge.com
Foto: Thinkstock

Astrolog Nenad Vidojević

 

Preuzeto sa sajta astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Energetski ste izuzetno jaki. Želja za još jačim uspehom vam je ogromna. Nastavite da se borite za sebe i da budete maksimalno uporni. Ako ne radite imaćete mogućnost nalaženja kvalitetnog posla i oko toga bi mogao da vam pomogne jedan od najboljih prijatelja i neko ko radi na takvom nekom poslu.

 

Ljubav: U braku ima mnogo ljubavi i to je odlično, ali je ljubomora od strane vas nešto šta nije dobro i ista će biti baš naglašena u drugoj polovini sedmice. Vodite računa kako se postavljate ka partneru, pošto i sami znate kakav ima karakter. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koju upoznajete na neki način preko posla.

 

Zdravlje: Moguća je upala mišića.

 

Bik

 

Posao: Poslu ste posvećeni u svakom smislu te reči. Smireni ste, ali i vredni, tako da vam sve ide na ruku. Ako niste u radnom odnosu bivši kolega bi tu mogao da vam pomogne, iako vam bude tako nešto i ponudio obavezno prihvatite. Ne samo da bi na takvom mestu dobro zarađivali, već bi mogli i da napredujete.

 

Ljubav: Nadam se da se niste dali isprovocirati u sedmici koja je iza vas. Ova sedmica ne donosi problem i biće znatno bolja od prošle. Ako ste slobodni moguća je veza na daljinu i to sa osobom koju ste upoznali prošle godine i koja vam se sasvim iznenada može javiti do kraja sedmice.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu.

 

Planeta sreće, misterije ili tuge: Horoskop otkriva koja je vaša i kako deluje!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Blizanci

 

Posao: Na poslu možete biti po malo odsutni. Lepo vreme će uticati na vas u smislu da ćete o svemu misliti, sem o samom poslu. Mislim da nećete imati neke velike probleme, ali svakako trebate gledati da se posvetite radnom mestu. Ako ne radite na žalost vam ne vidim kvalitetan posao u ovoj sedmici.

 

Ljubav: U braku nije idealno, ali se dešavaju takve stvari da će biti sve bolje i bolje. Pošto je tako onda gledajte da verujete partneru i da budete ono šta zapravo jeste i da ne taktizirate ni malo. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost veze sa školskim drugom koga niste baš skoro videli.

 

Zdravlje: Moguća je kostobolja.

 

Rak

 

Posao: Osećate umor od rada, ali nemojte dozvoliti da to dovede do svađa sa nadređenima. Ono šta se jasno vidi je mogućnost boljeg položaja na radnom mestu. Ako ne radite vidim da ćete imati mogućnost posla na mestima gde se radi sa hranom, tako da konkurišite na takva mesta.

 

Ljubav: U srcu izuzetno volite partnera, ali je vidljivo da ćete tokom ove sedmice biti nekako hladni tj nećete pokazivati emociju na potreban način i to u njemu može stvoriti sumnju da imate neku drugu osobu. To nemate, ali jednostavno možete stvoriti takav utisak u njemu. Slobodnim osobama je moguća veza na kraćem putu.

 

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta.

 

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lav

 

Posao: Poslovno će vam biti lakše. Nema više one velike nervoze kod vas i to je dobro. Samo nastavite da budete vredni kao što znate i biće ok. Ako niste u radnom odnosu ne vidim da ćete moći da nađete dobar posao u sedmici pred vama, ali ćete moći nešto honorarno.

 

Ljubav: Prag tolerancije vam se povećava u braku. Samo nastavite u tom pravcu i biće dobro. Ako ste slobodni preko starijeg prijatelja bi trebali da upoznate jako zanimljivu i kvalitetnu osobu a sam tok svega toga će pre svega zavisiti od vas, tako da znate šta vam je činiti ako želite dotičnu osobu da osvojite.

 

Zdravlje: Moguća je slabija depresija.

 

Devica

 

Posao: Na poslu bi trebalo da vam bude još lakše nego što je bilo protekle sedmice. Mnogo razmišljate o nekim stvarima na koje ne možete uticati i samo to promenite kod sebe i videćete i sami kako će vam biti dobro na dalje. Ako ne radite gledajte da ne birate previ[e poslove. Lako ćete ga promeniti kada se bude ukazala bolja prilika.

 

Ljubav: Nadam se da ste rešili problem u porodici tj sa roditeljima koji je izuzetno bitan po sam ovaj odnos. Ovu sedmicu bi trebalo da obeleži osmeh sa obe strane. Ako ste slobodni na žalost ne vidim nešto preterano kvalitetno da se može pojaviti. Svakako da možete imati nešto neobavezno.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima.

 

Vaga

 

Posao: Poslovna situacija je takva kakva je. U ovoj sedmici neće biti nikakvih značajnih događaja. Ako niste u radnom odnosu u principu nećete imati veliku mogućnost nalaženja kvalitetnog posla, ali ćete moći da nađete nešto šta bi radili za dnevnicu. Nakon ove sedmice će biti bolje.

 

Ljubav: Vi ste izuzetno emotivni, ali i neko ko jako voli sebe. Kada na sve to dodate i pokazivanje iskrenih emocija ka partneru onda ne može biti loše a baš takvi ćete biti u sedmici pred vama. Ako niste zaljubljeni pokušajte da naterate sebe da se krećete što više. To bi dovelo do zanimljivog poznanstva a zatim i ulaska u kvalitetnu vezu.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

 

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija

 

Posao: U ovoj sedmici je moguća nervoza kod vas. Ona je moguća zbog toga što imate neke druge probleme i svakako da oni utiču na vas. Ako ne radite bilo bi dobro da pokušate na mestu koje ima veze sa poslom gde bi vaše ideje dolazile do izražaja. Neko od sestara iz familije bi mogla da vam pomogne, ali ne rođena.

 

Ljubav: Period pred vama obećava. Obećava u smislu da će doći do jačanja odnosa u samoj zajednici a samim tim i do bolje komunikacije. To je odlično. Ako niste u vezi znajte da bi druženje sa bivšom ljubavlju moglo da dovede do jednog sasvim novog poznanstva i veze. Iskoristite to. Vikend vam je odlično prikazan.

 

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

 

Strelac

 

Posao: Na poslu ne stoji nikakav vid problema. Moguće je manja prepirka sa kolegom rođenim u vodenom znaku Zodijaka, ali ništa strašno. Ako ne radite vidljiva je mogućnost posla na mestu gde se radi sa alatom. To možete početi čisto onako radi razonode, ali bi vam se taj posao jako brzo mnogo svideo.

 

Ljubav: U braku i dalje ima nervoze. Ona će iskreno rečeno biti slabijeg intenziteta nego što je bila protekle sedmice, ali će i dalje biti aktuelna, tako da gledate da radite na svemu tome. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to sa osobom koja je malo mlađa od vas, ali sa kojom ste stupili u komunikaciju preko društevnih mreža.

 

Zdravlje: Moguća je dijareja.

 

Jarac

 

Posao: Poslovne obaveze vam se povećavaju. Teško uspevate da izađete na kraj sa tim stvarima, ali ne zaboravite da ste mnogo jaka osoba i da ćete moći sve to da iznesete. Ako ne radite neko ko je na položaju a koga znate bi i te kako mogao da vam pomogne. Porazgovarajte sa tom osobom u početku sedmice.

 

Ljubav: Dobro je što ne činite greške iz prošlosti. Vidite kako sve može biti mnogo bolje kada su ljudi tolerantni i posvećeni osobi sa kojom su u zajednici. Ako niste u emotivnoj vezi a ima neko ko vam se sviđa i koga ste upoznali u kafiću, ili na nekoj zabavi onda svakako gledajte da se toj osobi i posvetite. Pre svega tako učinite u drugoj polovini sedmice.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa otežanim disanjem.

 

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vodolija

 

Posao: U poslu je potrebno da promenite sebe. Da promenite u smislu da menjate način obavljanja posla na kome ste. Način na koji vi to činite vas čini jako nervoznom osobom. Ako ne radite pokušajte na mestima koja su vezana za film pod uslovom da ste školovani za takav vid posla.

 

Ljubav: Pozitivno se ponašate ka partneru i onda ne može biti loše. Nemojte samo biti takvi da se naglo promenite. Ako niste u vezi ova sedmica vam može doneti ulazak u vezu sa osobom koja je starija od vas i ko je na položaju. Ako imate komunikaciju sa takvom osobom onda insistirajte na susretu u prva tri dana ove sedmice.

 

Zdravlje: Moguća je alergija.

 

Ribe

 

Posao: Vi ste vredna osoba i jednostavno nema problema za vas. Svakako da i vi znate da padnete energetski kao i svako, ali ova nedelja neće biti takva. Ako ne radite pokušajte to da promenite uz pomoć posla koji se obavlja na računarima, ali ne da radite od kuće, već u nekoj firmi.

 

Ljubav: Bićete po malo nervozni a to svakako može dovesti do svađa u braku. Budite drugačiji i nemojte da se nervirate oko nekih nevažnih stvari i biće dobro. Ako ste slobodni vidim mogućnost za vezom, ali mislim da do iste neće doći iz razloga što ćete biti nervozni i nećete imati strpljenja da se postavite na pravi način ka toj osobi koju budete upoznali, ali svakako pokušajte da me demantujete.

 

Zdravlje: Zdravlje će vam biti zadovoljavajuće.

 

Astrolog Nenad Vidojević

 

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...